Archive for the 'actie' Category

Eindejaarsknaller 2010

woensdag, december 29th, 2010

Nog 2 dagen en we blazen het jaar 2010 weer uit!
Persoonlijk heb ik wel zin in een nieuw jaar…altijd benieuwd wat dat  gaat brengen. Goede voornemens, daar doe ik eigenlijk niet echt aan. Die zijn er dan toch ook maar weer om je er vooral NIET aan te houden! :)
En jullie? Hebben jullie wel goede voornemens? Of zien we het allemaal wel?

In ieder geval…het is weer tijd voor de eindejaarsknaller van 2010! Deze keer kun je een kraal winnen uit mijn recente bloemenserie! Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel…wil je onderstaande kraal winnen, dan laat je een berichtje achter bij deze post. Ik vind het leuk om je (eventuele) goede voornemens te lezen, maar ik vind het ook leuk om gewoon te lezen waarom je meedoet.
Dat kan tot 31 december 2010 middernacht! Dan laat ik jullie nog even in spanning en zal ik in het weekend van 1 en 2 januari 2011 de winnaar op mijn weblog bekend maken! Leuk idee?? Meedoen dus!

eindejaarsknaller-2010

 

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en veel plezier en creativiteit in 2011!

En de winnaar is..

zaterdag, maart 27th, 2010

Carolien!

winnaar-5jaar

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de jubileum oorbellen!
Iedereen wordt weer bedankt voor het meedoen. Leuk om alle reacties te lezen. En deze keer ook 3 internationale bezoekers erbij! :)
Carolien, mail je me je adresgegevens? Dan stuur ik de oorbellen naar je toe!

Kralorium 5 jaar!!

woensdag, maart 24th, 2010

Hieperdepiep hoeraaaaa!


Vandaag bestaat
Kralorium.nl precies 5 jaar!

ballonnen

 

Ik heb mijn website al langer want ik ben begonnen met een .tk domeinnaam. Misschien weten sommigen van jullie dat nog wel. Op een bepaald moment heb ik dat omgezet naar .nl en inmiddels zijn we 5 jaar verder!
5 Jaar waarin ik heeel veeel lol heb in het bijhouden en updaten van mijn site. Maar ook mijn weblog gaat een steeds grotere rol spelen. Alle reacties die ik krijg op de berichtjes maken het heel leuk om iets te posten. En soms alleen maar even een fotootje.
Ik denk dat er zomaar nog wel 5 jaar bij komen hoor! :)

En als je jarig bent dan trakteer je he?….. Nou daar komt ie dan!
Deze keer heb ik een stel heel snoezig lieve oorbelletjes om weg te geven. Ik heb ze gemaakt van roze fritkraaltjes en ze zijn afgewerkt met zilverkleurige kraalkapjes en ieniemienie swarovski kraaltjes. Als je nou denkt : “Ja, maar ik heb geen gaatjes…” denk dan aan je buurvrouw, moeder, vriendin, nicht, collega of iemand anders. Want je kan ze natuurlijk altijd cadeau doen! 😛

kralorium-5jaar

Wat moet je doen?
Laat voor vrijdagavond 26 maart 23.59 uur een berichtje achter onder aan deze post. Dan doe ik zaterdag alle namen weer in de hoge hoed en laat ik dan ook gelijk weten wie er blij het weekend door kan!

En er is een winnaar!

zondag, februari 14th, 2010

Bedankt voor alle leuke reacties op de Valentijnsactie!! Leuk om iedere dag weer een bericht te krijgen van iemand, soms bekend en soms onbekend, die de beadie graag wil winnen.
Ik zal jullie niet langer in spanning houden…alle namen zijn weer op een briefje geschreven. Alle briefjes vervolgens in een tasje gedaan en na lang schudden en husselen is daar de winnaar uitgekomen.
En dat is geworden………..

pom-pom-pom-pom-pom………….tromgeroffel……………………..

pam-pam-pam-paaaaaaam….

Patricia van weblog potje thee!!!

Patricia, van harte gefeliciteerd! Stuur me even een email met daarin je adresgegevens en dan zorg ik ervoor dat de beadie naar je toe komt! Iedereen bedankt voor het meedoen en ik zou zeggen…op naar de volgende verloting! :)

Valentijnactie 2010!

maandag, februari 8th, 2010

De tijd vliegt ineens! Het is alweer bijna Valentijnsdag en dat is voor mij een leuke reden om weer een verloting te houden!
Wat moet je doen?

Eigenlijk niets…alleen maar even een reactie achterlaten bij deze post.  Je kunt er van alles bijschrijven (dat vind ik heel leuk) maar dat hoeft helemaal niet. Je mag je naam maar 1 keer invullen.

Wat kun je winnen?

Deze lieve zoetsappige telefoonbeadie. Gemaakt van eigen kralen, swarovski en onderaan een klein belletje.
En als je er al 1 hebt aan je telefoon dan kan ‘ie natuurlijk overal aan waar je het maar leuk vindt!

2010-valentijnactie

En tot wanneer kan dat?

Je kunt reageren tot zaterdagnacht 13 februari 0.00 uur. Dan hebben jullie nog even de tijd en dan kan ik op zondag 14 februari, Valentijnsdag, de winnaar bekend maken!

De winnaar krijgt dan van mij bericht en samen regelen we dan dat de beadie jouw kant op komt!

————————————————————————————————————

En dan wat er nog meer gebeurt hier…bar weinig eigenlijk. De meeste tijd breng ik met mijn haaknaald door. Mijn kleed van granny squares groeit rustig aan. Inmiddels tegen de 60 squares. Hij wordt al lekker zwaar.
Ik heb ook weer nieuwe kleurtjes gekocht want het volgende project zit alweer in mijn hoofd…lekkere frisse lentekleuren!
Kralen branden is nog niet echt van de grond gekomen. Kost toch teveel inspanning. Balen met een verlengsnoer kun je wel stellen. Hetzelfde geldt voor werken…op het moment is daar allemaal niks rooskleurigs over te melden door mijn oog.

Maar wat nog wel erg leuk is: gisteren bij de maandelijkse wintercup heb ik een tijd gelopen van 27.50 minuten! (over 5 km) Mijn doel was onder de 29 minuten en dat is ruimschoots gelukt dus! Rest van de dag als een pauw door het huis gelopen, haha! :)

And the winner is….

donderdag, december 31st, 2009

Ik heb alle namen in een zakje gedaan en daar eentje uit getrokken… en dat is… Arianne!!
Van harte gefeliciteerd met het winnen van de eindejaarsknaller 2009! Stuur me even een privé-berichtje of email met je adresgegevens dan kan ik de beadie naar je opsturen.
winnaar-2009

Er waren deze keer 18 reacties! Hartstikke leuk. Bedankt allemaal voor de leuke berichtjes. Ook erg leuk om te lezen hoe jullie op mijn site zijn beland.
Volgend jaar komt er vast wel weer een verloting dus als je nu pech hebt gehad dan heb je dan misschien wel geluk! Ach, het is eigenlijk net de staatsloterij he? Allemaal duimen voor vanavond. 😉

En voor vandaag… de frituurpan staat te wachten om vanavond heerlijke bitterballen af te leveren. Straks nog een paar oliebollen erbij!
En dat lijkt me dan wel genoeg om je weer lekker vol te eten met alle lekkernijen!

Voor iedereen een goede jaarwisseling gewenst!

Eindejaarsknaller 2009!

woensdag, december 23rd, 2009

Daar is ‘ie dan!! Een nieuwe verloting en wel de eindejaarsknaller van 2009! :)
(Ik moet zelf niet vergeten nog een staatslot te kopen bedenk ik me ineens.. altijd weer hoop he ;))

Onderstaande beadie voor aan je telefoon kun je winnen! Je hoeft alleen maar te reageren op dit bericht via de commentaarknop. Ik vind het erg leuk om te horen hoe je op mijn weblog bent gekomen, hoe vaak je langs komt, wat je zo leuk vindt etc. Van een heleboel van jullie weet ik dat al wel maar een mens blijft nieuwsgierig he?!
Ik sluit de eindejaarsknaller op oudjaarsdag 31-12-2009 om 12.00 uur in de middag.
Dan gaan alle namen in de hoge hoed en in de middag trek ik daar de winnaar uit! Leuk idee of niet?!

En, bijna overbodig om te zeggen, de beadie bestaat natuurlijk uit handgemaakte kralen! :)
Succes allemaal!

eindejaarsknaller-2009

Om in de stemming te komen

woensdag, december 23rd, 2009

Alle berichtjes die ik dit jaar weer op mijn weblog heb ontvangen heb ik met heel veel plezier gelezen! Dat is voor mij dé manier om te weten te komen dat mijn weblog ook daadwerkelijk gelezen/ gevolgd wordt. Erg leuk! Dank jullie wel!
Wist je dat je met een Google account  je je aan kunt melden als volger (zie banner hiernaast)? Doen hoor, dat vind ik helemaal leuk! :)

Om alle lezers weer te bedanken en omdat het zo leuk is om te doen ben ik bezig met de Eindejaarsknaller 2009!
Als het meezit plaats ik vanmiddag de foto online van de creatie die je dit jaar kunt winnen! Nog even geduld….(het lijkt de Nederlandse Spoorwegen wel..hihi)

Ik wens iedereen alvast hele fijne kerstdagen en daarna een gezellig nieuwjaar!!

tassel-xmas314

And the winner is..

woensdag, april 1st, 2009

pom pom pom…

De winnaar van de 1 april actie is geworden…Yvonne Lenders!
Yvonne, van harte gefeliciteerd met het winnen van een fantastische joker. Ik heb ernorm moeten lachen om de grap met het rauwe ei, en de pritt lippenbalsem! :) Jij bent echt té erg op 1 april! 😉
Vandaag nog een nieuwe grap uitgeprobeerd?
Als je me even mailt met je adresgegevens stuur ik onderstaande joker naar je toe.

joker-winnaar

Alle anderen worden ontzettend bedankt voor het meedoen, de grap over de haaspazen was ook een erg leuke! Zulke opmerkingen worden er in mijn klas ook regelmatig gemaakt. Geweldig he?

Mijn 1 april begon vanmorgen ziek met enorme buikkrampen. Vanmiddag werd ik wakker en heb ik in het zonnetje in de tuin een beetje de krant gelezen. Wat een heerlijk weer. Nu voel ik mee weer goed!
Op naar de volgende actie! 😀

Actie 1 april!

donderdag, maart 26th, 2009

Nog maar een klein weekje en we kunnen elkaar weer ongegeneerd voor de gek houden! Want…dan is het 1 april! Altijd een leuke dag van het jaar! :)
Nadat ik in februari mijn Valentijnactie had gehad, had ik al bedacht om met 1 april weer een nieuwe actie te starten.
Nou daar komt ‘ie dan!

Wat moet je doen?
Laat bij dit berichtje een commentaar achter waarin je je allerleukste/beste/grappigste 1 april grap vertelt.
Je mag 1 keer meedoen en dat kan tot dinsdag 31 maart 23.59 uur.
Ik heb dan een week lang de tijd om me te bescheuren van het lachen (tenminste dat hoop ik) en daar hou ik wel van. De grap waar ik het hardst om moet lachen en die mij het meeste aanspreekt is de winnaar!;)
En wat valt er dan te winnen?
Je wint natuurlijk een bijpassende kraal…namelijk 1 van mijn nieuwste…..een fantastische jokerkraal! De kraal die je wint wordt aankomend weekend vers voor je gebrand, dus ik heb nog even geen sneakpeek. Als je naar onder scrollt zie je de jokers op mijn weblog staan.
En voor iedereen die buiten de boot valt omdat er maar 1 de winnaar kan zijn….de jokers zijn ook te koop via mijn site! :)
Moet ik ook iets terugdoen?
Nou ja…ehm..nee natuurlijk. Want ik doe het voor de lol (letterlijk en figuurlijk deze keer). Wel ben ik er dol op om te weten wie er allemaal op mijn weblog komen en wat je ervan vindt..dus je mag gerust ook bij andere berichtjes commentaar achter laten! Maar ook dat hoeft natuurlijk niet! 😉

Kom maar op met die grappen! :)