Archive for the 'swap' Category

Woodlandswap

woensdag, juni 30th, 2010

Mijn pakketje voor de Woodland swap van SwapBot is inmiddels aangekomen bij mijn swappartner Bouwiena! Dus dat betekent dat ik jullie de foto’s kan laten zien van wat ik heb opgestuurd!

woodland01
Totaalplaatje van de inhoud van mijn envelop. Met o/a een uilenzeepje, woodlandtape, textiel stickers, glaskralen natuurlijk, kaartje, verpakkingszakjes en een uil.

woodlandbeadie
Beadie voor aan je telefoon van een handgemaakte paddestoel!

woodlandcharms
Een bolletjesketting met 3 charms die je kunt afwisselen.

woodlanduil
En mijn zelfgemaakte uiltje van vilt aan de hand van deze tutorial. Geweldig leuk ontwerp, daar komen er vast wel meer van!

Ze was er gelukkig erg blij mee! Leuk om te doen. Zelf zit ik nog met spanning te wachten want mijn pakketje is een beetje vertraagd. Ik ben heel benieuwd!

Swap en andere zaken.

zaterdag, juni 19th, 2010

Zo. Mijn pakketje voor de Woodlandswap ligt klaar! Ik kan natuurlijk niet alles al laten zien want dan is de verrassing eraf voor degene die het krijgt…Deze week gaat ‘ie op de post.

woodlandenvelop

Ik ben benieuwd naar de reactie! Ik zou zelf wel zo’n pakketje willen hoor! :)

In mijn groentetuin wordt het steeds een beetje groener. Ik heb hem nu 4 weken, het is net alsof ik hem al jaren heb! :) Misschien dat het me daarom ook allemaal niet snel genoeg gaat. Maar goed, iedere dag is er weer wat meer groen te bespeuren. En zowaar ook weer wat regenbuitjes dit weekend…alleen maar goed! Kropje sla op de foto heb ik van een leegstaande tuin gehaald. En die is toch al behoorlijk aan het groeien!! Mjammie!

sla

Gisteren ben ik wezen bevers tellen. In een bos hier bij de stad zouden bevers moeten zitten die ooit eens zijn ontsnapt uit het Natuurpark. Mijn vader doet mee aan een inititatief van landschapsbeheer om de bevers te tellen.
Dat bestaat uit een dikke jas aan, wandelschoenen en een stoeltje met verrekijker mee. We hebben dik 2 uur zitten kijken. Alleen maar zitten. en kijken. en zitten. en kijken. Hartstikke ontspannend trouwens! :)
En om 7 minuten over half 10 kwam daar zowaar een bever tevoorschijn!!! Hij dook onder, kwam onze kant op en ineens zat die pal bij het bruggetje waar wij op zaten. Geweldig! Wat een grote dieren zijn dat van dichtbij! Je kon heel mooi zijn koppie boven het water uit zien en toen hij weer onder water verdween zag je zijn grote staart! Helaas bleef het bij 1 bever maar het was zeker de moeite waard! En dat zomaar ‘in het wild’. Dus dat wordt nog weleens herhaald.
Tijdens de wandeling terug naar de auto, het was inmiddels rond 22.00 uur hoorden we ook nog een snor! Heb je ooit weleens een snor gehoord?! Ook dat was heel bijzonder…. wel een topavondje hoor!

Nog even een kraaltje uit de oude doos om mee af te sluiten. 1 uit mijn eigen collectie die ik met veel plezier draag. Al een tijdje weer geen nieuwe kralen..dus dit is even een zoethoudertje! 😉

tornado-psyche300