Archive for the 'kralen' Category

Bloemenset

vrijdag, september 16th, 2011

Uit de happy-times armbanden was ik zo blij met een specifieke kraal dat ik daar een setje van wou maken! Technisch niet al te  ingewikkeld doen en dan vooral heel blij zijn met het resultaat! Of niet dan?
bloemenset-rood

Roosjes

zaterdag, september 10th, 2011

Na de knalkleuren van gisteren nu even een momentje van bezinning. Dat lukt goed met deze lieve roosjes denk ik. :)

set-rozen

Happy times.

vrijdag, september 9th, 2011

Een beetje zonneschijn in de natte zomer… 😀
armband-happys
armbanden-happy02

armband-happybarmbanden-happy

2 armbanden!

vrijdag, september 2nd, 2011

Waar liggen de tangetjes ook alweer? En mijn ringetjes? Haha, nee hoor..zo erg is het nou ook weer niet. Het is wel lang geleden dat ik wat gemaakt heb. Maar daarom des te leuker! Afgelopen week heb ik 2 armbanden in elkaar gezet.  Het zijn kralen gemaakt met Green lustre frit, zilverglas (psyche en taxco) en transparant.
Eentje om te houden en eentje voor de website! Enjoy!

greenlustre-frit-armbanden4

Luchtige lente!

zaterdag, maart 5th, 2011

Ik heb weer een setje kralen gemaakt! Door het zonnetje helemaal zin in luchtige kleurtjes. Het is een lief setje geworden van ronde witte kralen!

set-wit450

Weesjes

vrijdag, maart 4th, 2011

Ik heb een foto gemaakt van wat losse rondzwervende weeskraaltjes op mijn bureau. Een aantal technieken of kleuren die ik de laatste tijd heb uitgeprobeerd maar die nog niet verder komen dan losse kralen. Ik ben zelf altijd wel een fan van zulk soort foto’s..hopelijk jullie ook!

divers-450

divers02-450

Testje

zaterdag, februari 26th, 2011

Ik blijf een beetje (lang) hangen in testen en spelen met het glas. Ook leuk daar niet van. :)
Nog een paar nieuwe eenlingen, gemaakt met zilverglas..

zilverglas

kraaltjes

zondag, januari 30th, 2011

In de wolken….

wolkjes314

Eindejaarsknaller 2010

woensdag, december 29th, 2010

Nog 2 dagen en we blazen het jaar 2010 weer uit!
Persoonlijk heb ik wel zin in een nieuw jaar…altijd benieuwd wat dat  gaat brengen. Goede voornemens, daar doe ik eigenlijk niet echt aan. Die zijn er dan toch ook maar weer om je er vooral NIET aan te houden! :)
En jullie? Hebben jullie wel goede voornemens? Of zien we het allemaal wel?

In ieder geval…het is weer tijd voor de eindejaarsknaller van 2010! Deze keer kun je een kraal winnen uit mijn recente bloemenserie! Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel…wil je onderstaande kraal winnen, dan laat je een berichtje achter bij deze post. Ik vind het leuk om je (eventuele) goede voornemens te lezen, maar ik vind het ook leuk om gewoon te lezen waarom je meedoet.
Dat kan tot 31 december 2010 middernacht! Dan laat ik jullie nog even in spanning en zal ik in het weekend van 1 en 2 januari 2011 de winnaar op mijn weblog bekend maken! Leuk idee?? Meedoen dus!

eindejaarsknaller-2010

 

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en veel plezier en creativiteit in 2011!

Update kralorium!

woensdag, december 22nd, 2010

Heb ik eindelijk de smaak weer een beetje te pakken achter de brander, komt er toch ineens een hoeveelheid sneeuw uit de lucht! Ja, hallo! Dan wordt het gelijk weer te koud om daar met het raam open te gaan zitten. En daarnaast…als er buiten sneeuw ligt dan ben ik liever buiten! :) Is er bij jullie ook zoveel gevallen?

Maar goed, om het een beetje goed te maken ben ik er eens even voor gaan zitten om mijn site weer een update te geven. Ik heb een aantal setjes (waaronder enkele van de kralen van mijn weblog) te koop staan op mijn site. Ben je nieuwsgierig klik dan gauw hier!

Dan is het ook alweer bijna het einde van het jaar….Tijd voor een eindejaarsknaller! Ik ging eens even terugzoeken op mijn weblog wat ik vorig jaar bedacht had…en tot grote schaamte kan ik dat niet terug vinden?! Wel beloofd en niet gedaan? Of weten jullie hoe dat zit? Hmmm..vreemd, ik dacht toch echt dat ik ook toen een kraal verloot heb.
In ieder geval zal ik het volgende week goed maken! Ik ga er eens even goed over nadenken! :)

*edit*
Er zal wel teveel sneeuw in mijn ogen zitten…ik heb hem al gevonden..vorig jaar was het zo’n mooie, mysterieuze en spacy telefoonhanger….die je kon winnen!