Archive for the 'goodies' Category

Woodlandswap

woensdag, juni 30th, 2010

Mijn pakketje voor de Woodland swap van SwapBot is inmiddels aangekomen bij mijn swappartner Bouwiena! Dus dat betekent dat ik jullie de foto’s kan laten zien van wat ik heb opgestuurd!

woodland01
Totaalplaatje van de inhoud van mijn envelop. Met o/a een uilenzeepje, woodlandtape, textiel stickers, glaskralen natuurlijk, kaartje, verpakkingszakjes en een uil.

woodlandbeadie
Beadie voor aan je telefoon van een handgemaakte paddestoel!

woodlandcharms
Een bolletjesketting met 3 charms die je kunt afwisselen.

woodlanduil
En mijn zelfgemaakte uiltje van vilt aan de hand van deze tutorial. Geweldig leuk ontwerp, daar komen er vast wel meer van!

Ze was er gelukkig erg blij mee! Leuk om te doen. Zelf zit ik nog met spanning te wachten want mijn pakketje is een beetje vertraagd. Ik ben heel benieuwd!

Swap gedaan!

dinsdag, februari 2nd, 2010

Weet je nog dat ik een tijd terug die rendierkralen heb gemaakt? Die had ik gemaakt naar aanleiding van hangers die ik op internet had gezien. Jen (degene die ze maakt) fused glas en haar dochter had het rendiertje getekend. Daar zag zij wel een mooi ontwerp in en zodoende!
Zelf was ik weg van het rendier! Dus mailtje gestuurd om te vragen of ze het leuk vond als ik ze in kraalvorm zou maken én om te vragen of ze dan ook gelijk een mini personal swap met mij wou doen.
En ze vond het een leuk idee!

Zaterdag is mijn pakje aangekomen. Nu ben ik in het bezit van een prachtige, grote, blauwe hanger met rendier! Ze heeft er ook nog 2 mini hangertjes en een ring bij gedaan, lekker retro! 😛
En voor het vergelijken heb ik mijn gele rendierkraal (rechts onder) ernaast gelegd. Wat een verschil in formaat he?
Als je nieuwsgierig bent wat ze nog meer maakt moet je hier even klikken.

collage-swap

Weinig ander nieuws….gisteren voor het eerst weer achter mijn brander gezeten na dik 6 weken. Dat was even wennen. Ik hou het nog maar even bij ‘gewone’ kraaltjes.
En druk bezig met mijn granny squares. De bedoeling is een kleed maar ik heb uitgerekend dat ik dan 300 squares moet hebben…pfff en ik heb er nu 24! Dus of dat hem echt gaat worden?!

Labels

donderdag, juli 16th, 2009

Daar zijn ze dan!! Deze labels heb ik gisteren gemaakt. Ik heb er gelijk een collage van gemaakt want ik vond de kleuren zo leuk bij elkaar. Dus als je vanaf nu een bestelling plaatst bij Kralorium dan zul je er zo’n leuke label bij vinden! :)

collage-labels

Magneetjes

maandag, mei 18th, 2009

Op het moment ben ik in de ban van magneetjes.:) Eigenlijk zijn ze nog niet helemaal zoals ik ze wil, maar ik kan gewoon niet wachten om de foto te laten zien, haha.
Vorige week heb ik een heel stapeltje magneetjes gekregen van de Amerikaanse kennis. Diep nadenken wat je daar nou mee kunt doen..en toen kwam ik op dit idee! Leuk zijn ze he?
Ik heb inmiddels ook alweer 3 nieuwe, die staan af te koelen.

magneten1

More personal swapping :)

vrijdag, mei 15th, 2009

Ik heb weer een ruil gedaan! :)
Deze keer met Patricia van Cocobeads. We hebben al vaker een ruil gedaan samen en het was weer eens tijd. Ik had op het sieradenforum zulke mooie pandora look-a-likes gezien die ze had gemaakt dat ik spontaan aanbood om te ruilen voor een romantisch rozensetje van mij. In het paars natuurlijk, want Patricia is dol op paars…
En joehoee…ze vond het een leuk idee! Kijk eens wat een ontzettend leuke pakjes ik kreeg met schitterende kralen! Patricia, bedankt!

swap-patricia02

swap-patricia01

Adam & Ziege

donderdag, april 9th, 2009

Mijn ouders hebben van vrienden onderstaand ei gekregen. Het is een porseleinen eitje waar je iets in kunt doen (een ei bijvoorbeeld 😉 ) met daarop een ontzettend lollig paashaasje.

pasen
Het is van Adam & Ziege, dus dat heb ik even gegoogled. (Is dat een woord??)
Blijkt dat ze nog maar van die ontzettend leuke dingetjes hebben! Ik heb er zelf een kleine kalender van, helaas wel van 2007, maar de foto’s zijn erg leuk. Ook als inspiratie voor het branden!
Voor de nieuwsgierigen onder ons:
Adam & Ziege

En natuurlijk een Vrolijk pasen weekend alvast! (het wordt wel 24 graden zeggen ze!)

Mijn eigen stempels!

zondag, februari 22nd, 2009

Een tijdje terug heb ik een personal swap gedaan met Kristel van Vlijtig. Ik heb voor haar een aantal kikkerkralen en paaskralen gemaakt en in ruil daarvoor kreeg ik dit leuke pakketje! 2 handgemaakte stempels, de één met mijn naam en de ander met Kralorium. Mooie zelfgedrukte kaarten om te versturen. En daarnaast nog een sleutelhanger (waarvan ik geen foto heb aangezien ‘ie nog niet ‘openbaar’ mag i.v.m de ideeën die Kristel ermee heeft 😉 ).
Het pakketje heeft een week op mij liggen wachten tot ik terug kwam uit Oostenrijk, extra leuk thuiskomen dus!

Tijd voor actie! :)

zondag, februari 1st, 2009

Het is zover!
Op mijn site is mijn valentijnactie van start gegaan! Ga gauw kijken als je het leuk vindt.
De actie die ik had met oudjaar (eindejaarsknaller) werd zo enthousiast ontvangen dat ik er direct weer 1 wilde organiseren, haha. Nu is het dan bijna valentijn en dat leek me een leuk moment!

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan de actie beleven als ik!

mijn “kerstkaarten..”

maandag, december 18th, 2006

Vanavond heb ik mijn kerstkaarten in elkaar gezet..nou ja kaarten…ik heb van sculpey klei allemaal kerstboompjes gemaakt en daar een gevouwen sterretje als piek opgezet. Dan allemaal met dubbelzijdig plakband vastgeplakt op een kaartje met mijn naam erop!

kerstboompjes

?

wuppie mania

vrijdag, juni 23rd, 2006

Wat is dat toch met die AH wuppie rage? Iedereen heeft er 1 iedereen wil er 1…terwijl het toch echt al langer bestaat! Ik heb zelf vroeger wuppies gespaard en nooit weg kunnen gooien! Ze blijven leuk, dat is het dus.
Maar ik heb er nog geen 1 van AH…hopen dat er nog 1 te krijgen is. Wat een leuke pluizenbolletjes hè?
wuppies