Archive for the 'vilt' Category

Een WIP

dinsdag, maart 10th, 2009

Inmiddels ben ik erachter wat de afkorting WIP betekent in BLOG land. (en misschien wel op het hele internet ;))
Work In Progress!
Nou ik heb ook een WIPje! 😉
Ik ben bezig met deze mobielhanger. Eigenlijk al een hele tijd geleden alle vilthangertjes gemaakt en van het weekend heb ik ze op draad geregen. Nu nog bevestigen aan een latje, dat ook al klaar ligt, ik weet alleen nog niet precies hoe ik de bevestiging zal maken. Dus zoals wel vaker bij mij, het kan nog even duren voordat het klaar is. :) Als ik zover ben komt hier natuurlijk een foto van het eindresultaat!
Alvast een voorproefje:

cadeautje…

woensdag, november 21st, 2007

Ik heb voor een collega (die zo enthousiast was over mijn weblog ;)) een tashanger gemaakt voor aan een luiertas bijvoorbeeld. Ze heeft net een baby gekregen en is nu weer aan het werk. Inclusief het vilten hart allemaal uit mijn eigen fabriekje!

Ik wou graag nog een foto voor ik hem weg zou geven dus dat was gisteravond laat om 23.30 uur. :)  Vandaar de wat beroerde belichting van de foto, helaas..

kwijt..

maandag, juni 19th, 2006

De blauwe vilthanger is kwijt..denk ik van mijn tas gevallen. Onderweg zeg ik hem nog hangen en thuis inees niet meer. Weer teruggefietst maar niks….Ik hoop dat iemand er nu heel blij mee is. Want het is wel een beetje balen :(

vilthangers

maandag, mei 29th, 2006

Vandaag even verder wezen prutsen met mijn vilthangers. een tijd terug was ik begonnen met de hartjes…nu heb ik ze afgemaakt met kralen(natuurlijk!) eraan en erop.
[image]
Volgende keer moet het nog beter lukken, nu ben ik niet helemaal tevreden hier en daar…maar in ieder geval was het weer leuk om te doen. Dat was wel weer een tijdje terug!;-)