Archive for maart, 2006

Party gehad!

donderdag, maart 30th, 2006

[image]
Hey!!
Gisteren heb ik mijn tweede sieradenparty gehad. Het liep als een tierelier! Echt onvoorstelbaar! Erg goed verkocht dus, ik moest mijn hele site weer update-en! Heel leuk!!
Volgende week heb ik er nog 1 dus dit weekend ga ik heel veel nieuwe dingen maken!
En dat komt mooi uit want ik heb 4 dagen vrij!:-P

daar is ie dan!

woensdag, maart 15th, 2006

Hey!
Zo is ie dan geworden, te lang voor aan je sleutelbos maar wel geschikt voor aan mijn tas! Weer iets leuks om te doen erbij!! tijd te kort!!:-P
[image]
doeii

Je kijkt je ogen uit!

donderdag, maart 9th, 2006

In Japan weten ze wat mooi is!
Marumi, die Japanse, heeft ons overladen met Japanse cadeautjes! Een T-shirt, veel origamipapier, cadeau envelopjes, sokken met een speciale Japanse teen, heel leuk schrijfpapier met aapjes, een tasje, thee in mooie blikjes…En allemaal zo mooi ingepakt, met zo veel zorg!
Kortom, het levert genoeg mooi plaatjes op!
[image]
[image]
[image]
[image]

Updating…

donderdag, maart 9th, 2006

hey!
Vandaag weer naar het ziekenhuis voor controle. Het gaat allemaal goed, alle pijntjes en gevoeligheden die ik nog heb in mijn voet zijn volkomen normaal…zegt de arts.
Nu moet ik in juni weer terug komen. Tot die tijd nog steeds geen hoge hakken aan en ook niet sporten. Dat duurt dus nog een poos.
Ik hoop dat het daarna wel weer kan zodat ik gewoon over het strand kan rennen in de vakantie!
Ik ben bezig met hele leuke sleutelhangers. Het idee heb ik rechtstreeks van een collega. Zij had er 1 gekregen die door iemand was gemaakt en dat vond ik zo leuk dat ik dacht; dat kan ik ook!! Het is erg leuk om te doen.
Ik heb nu alleen nog het vilten hartje, daaronder komen nog kraaltjes…
[image]
Ook ben ik druk bezig een allerliefst katje te haken…ben bijna klaar, en dan moet ik het nog in elkaar zetten.
[image]
En zo wordt ie uiteindelijk:
[image]
Voor wie het aandurft is hier de link naar het Japanse patroon!http://www5a.biglobe.ne.jp/~mite/gurumineko/4/amizu1.html
Vanmiddag eerst mijn moeder met een vriendin die vandaag uit Japan is aangekomen van de trein halen. Zij hebben dit weekend een origami-weekend in Mennorode.
Mijn moeder geeft daar ook een workshop
http://www.origami-osn.nl/osn/nl/origamiweekend.html
grtz!