Archive for mei, 2006

vilthangers

maandag, mei 29th, 2006

Vandaag even verder wezen prutsen met mijn vilthangers. een tijd terug was ik begonnen met de hartjes…nu heb ik ze afgemaakt met kralen(natuurlijk!) eraan en erop.
[image]
Volgende keer moet het nog beter lukken, nu ben ik niet helemaal tevreden hier en daar…maar in ieder geval was het weer leuk om te doen. Dat was wel weer een tijdje terug!;-)

Mr. Apple

dinsdag, mei 2nd, 2006

Gisteren heb ik totaal onverwacht een superleuk boek gekregen uit Japan. Het staat vol met allemaal leuke gehaakte amigurumi beestjes!
Dus ’s avonds en vandaag de hele dag bezig geweest, en daar is Mr. Apple!!
Alleen de oogjes vind ik niet zo mooi, maar ze hadden hier niks anders. Daar moet ik dus nog wel naar op zoek. En ik heb ook een muts gemaakt..maar die is ook niet helemaal naar mijn zin. Ik moet weer even aan mijn moeder vragen hoe je stokjes netjes sluit 😉
Maaaaarr..ik heb wel Japans gelezen! okee patroontjes dan :)
[image]
Nieuwe muts gekocht…
[image]

Tijdje geleden…

maandag, mei 1st, 2006

Zooo, dat is wel weer een tijdje geleden.
Afgelopen zaterdag 2 keer weggeregend tijdens koninginnedag…jammer zeg. Flink balen!! Ik was er natuurlijk om mijn sieraden te verkopen, maar daar is niks van terecht gekomen..
Verder weinig nieuws eigenlijk, ik ben een weekje vrij en ga nog maar eens goed bedenken wat ik allemaal wil doen. Plannen genoeg in mijn hoofd, maar dan moet ik ze ook wel uitvoeren!