Archive for juni, 2006

Het spierpijngevoel..

donderdag, juni 29th, 2006

Yiha! Ik ben weer lid geworden van de sportschool. Gisteren voor het eerst sinds augustus vorig jaar weer aan het sporten geweest! Wat een fantastisch gevoel om je spieren weer te voelen! Haha, ik heb behoorlijk spierpijn.
Maar het was in ieder geval wel erg leuk om weer te gaan! Ik begin met 1 keer per week, kan later altijd nog uitbreiden…eigenlijk wil ik ook nogwel hardlopen!:-P

Woehoeee

maandag, juni 26th, 2006

Vandaag is een dag die gevierd moet worden!! Ik mag weer SPORTEN!!! En ik ben genezen verklaard!!! Yeah!
Vandaag had ik een afspraak in het ziekenhuis voor de laatste controle van mijn voet. Op enige verkalking na bij het litteken(inwendig) is alles prima! De arts zei al dat je dat ook weg kon halen, dan moet het voor de derde keer open! :( Nou laat maar, ik heb er ook weer niet zo’n last van!
Maar dat betekent dus dat ik ook weer hoge hakken aan mag en gewoon weer mag sporten, hardlopen rennen springen!!! Joepiee!!
Ben ik bijna een jaar(11 augustus) zoet mee geweest!
Wat niet leuk is is dat dit een vervangend arts is, mijn ‘eigen’ arts is heel erg ziek en komt niet meer terug. Dat is echt onwerkelijk. Het is terminaal. Dan moet je voor je laatste controle en dan is dat bij een vreemde. En je hebt die ander eigenlijk nooit kunnen bedanken. Ik heb hem een kaart gestuurd en hij was (is) echt mijn superdokter.;-)

wuppie mania

vrijdag, juni 23rd, 2006

Wat is dat toch met die AH wuppie rage? Iedereen heeft er 1 iedereen wil er 1…terwijl het toch echt al langer bestaat! Ik heb zelf vroeger wuppies gespaard en nooit weg kunnen gooien! Ze blijven leuk, dat is het dus.
Maar ik heb er nog geen 1 van AH…hopen dat er nog 1 te krijgen is. Wat een leuke pluizenbolletjes hè?
wuppies

kwijt..

maandag, juni 19th, 2006

De blauwe vilthanger is kwijt..denk ik van mijn tas gevallen. Onderweg zeg ik hem nog hangen en thuis inees niet meer. Weer teruggefietst maar niks….Ik hoop dat iemand er nu heel blij mee is. Want het is wel een beetje balen :(