Archive for oktober, 2007

leuke kleurtjes!

woensdag, oktober 31st, 2007

vogeltjes lokken

maandag, oktober 29th, 2007

We hebben vogelvoer opgehangen! Nu zit ik al de halve dag voor het open (brrr) raam om te kijken welke vogels erop af komen, om ze vervolgens op de foto te zetten!

Bij deze een groenling met een jaloers heggenmusje erbij :)

yoko en shoko

donderdag, oktober 25th, 2007

2 gelukspoppetjes…yoko en shoko…

De traditie in Japan is om ieder jaar een nieuwe te maken en de oude in een stromende rivier te gooien. Dat vind ik veel te zonde…ik plak ze mooi samen op een kaartje! :)

How it’s made..

zondag, oktober 21st, 2007

Ja, hoe maak je dat eigenlijk? Nou zo dus!

Nieuwe kralen

zondag, oktober 21st, 2007

Ik heb nieuwe kralen gebrand!

7,6 km

vrijdag, oktober 19th, 2007

Vandaag een hoop spierpijn…ik heb gisteren sinds lange tijd weer hard gelopen…en ach dan gaat dat lekker…dus ga nog maar door… Uiteindelijk 7.6 km gelopen in 55 minuten! Woohoo!
Hopen dat de spierpijn morgen zakt, dan kan ik weer!

Een ijsvogel in de tuin!

vrijdag, oktober 19th, 2007

Wij zijn al een hele tijd een beetje aan het speuren naar ijsvogels..we zijn ervoor naar de Lepelaarsplassen geweest en daar hebben we ze ook zien vliegen! Als we in het bos zijn zijn we er ook op gespitst.
Vanmiddag begon Vincent ineens weer over ijsvogels…hij hoorde er nu echt 1 bij huis….ja ja het zal wel…die zitten niet hier.

Maar hij had wel gelijk! 2 huizen verderop zat er zowaar een ijsvogel op het vogelhuisje!! Wauw, zo dichtbij, en zo goed te zien!! Dat was echt heel speciaal. We hebben gauw een foto gemaakt, niet een superfoto maar hij staat erop!!

herfst

donderdag, oktober 18th, 2007

Het is echt herfst…wat een regen en dan ineens weer zon! En daarna weer regen, en daarna weer zon! En dan weer r.. nou ja etcetera!
Maar er zit ook een hele mooie kant aan die herfst! Het levert mooie foto’s op!

 

ringen van papier

dinsdag, oktober 16th, 2007

Mijn vader maakt van theezakjes deze gevouwen ringetjes. De ringetjes worden meerdere keren gelakt met Japanse lak waardoor ze stootvast en stevig worden. Het is dan bijna niet meer te voelen dat ze van papier zijn. Vervolgens plakt hij er een speldje achter en je hebt een hele mooie broche! Er zijn er zoveel, in alle kleuren en maten dat ik er gewoon even een foto van moest maken! Voor de liefhebber…ze zijn te koop!

 

de bloemenswap

maandag, oktober 15th, 2007

Een paar weken terug heb ik meegedaan met de bloemenswap op een glaskralenforum. De bedoeling van zo’n swap is dat je kralen maakt voor anderen en zij maken die ook voor jou. Het was een klein groepje deze keer met 5 deelnemers. Dus dat betekende voor mij 5 kralen maken. Ik heb encased flowers gemaakt, bloemen gevangen onder glas, en daar samen met een kleiner kraaltje leuke hangertjes van gemaakt! Zo zijn ze geworden!