Archive for november, 2007

holle kralen

vrijdag, november 30th, 2007

Ik heb holle kralen gemaakt! Superleuk om te doen en ik ben er heel bij mee! De donkerblauwe en topaaskleurige heeft mijn vriend gemaakt..hij begon ermee 😉

Daarna de uitdaging van mijn vriend om er ook nog een klein kraaltje in te krijgen…en tadaaaaaa, gelukt! Dus een ieniemini kraaltje in een holle kraal..mooi he?

cadeautje…

woensdag, november 21st, 2007

Ik heb voor een collega (die zo enthousiast was over mijn weblog ;)) een tashanger gemaakt voor aan een luiertas bijvoorbeeld. Ze heeft net een baby gekregen en is nu weer aan het werk. Inclusief het vilten hart allemaal uit mijn eigen fabriekje!

Ik wou graag nog een foto voor ik hem weg zou geven dus dat was gisteravond laat om 23.30 uur. :)  Vandaar de wat beroerde belichting van de foto, helaas..

nieuwe kleuren!

maandag, november 12th, 2007

De blauw-zwart- witte kralen die ik eerder heb gepost zijn inmiddels omgetoverd in een armband! Vandaag weer lekker gebrand..vrolijke kleuren en een nieuwe retro set in geel, topaas en ivoor! De retro set kun je op mijn site bekijken.

overdekt restaurant!

zondag, november 11th, 2007

Mijn vriend heeft een mooi huisje getimmerd waar het voer voor de vogeltjes in kan hangen of liggen…en die werd vandaag druk bezocht! Ik heb het bezoek van een roodborstje vast kunnen leggen!

kralenrekjes

maandag, november 5th, 2007

Je hebt nodig:

* een zaag
* een hamer
* spijkers
* een boortje…

en tadaaa! Mijn eigen kralenrekjes! :) Ik ben er helemaal blij mee!