Archive for maart, 2008

en dit zijn dan mijn kikkertjes

maandag, maart 31st, 2008

Door de inspiratie die ik kreeg van de kikker van Patricia heb ik deze kikkers gemaakt! Het is heel lastig om de pootjes mooi in vorm te houden. En ik ben er al achter dat ik een sterke afwijking naar rechts heb :) De rechterkant ziet er beter uit dan de linkerkant! Ik vind ze al wel heel snoezig!

swapping around..

maandag, maart 31st, 2008

Hoi!

Ik heb ontzettend veel kralen gemaakt voor 2 swaps de laatste tijd. Ik had me voor beide ingeschreven, hartstikke leuk natuurlijk maar het was wel even doorbikkelen! 😉
Daarnaast deed ik met Patricia van het forum een 1 op 1 swap. We maken allebei al langere tijd de encased flowers en nu gingen we dan uitwisselen!

Deze tashanger heb ik gemaakt voor Patricia…

 

 en deze kreeg ik terug!

 Ik ben er echt superblij mee! Het is niet alleen een mooie bloem met ook nog eens een superleuke kikker erboven op!
(dus ben zelf ook maar aan de kikkers gegaan, hihi)

voor bij de kuikentjes..

woensdag, maart 12th, 2008

Daar hoort natuurlijk ook een paashaas bij! Maar dat is nog lastig! Het snoetje moet goed zijn, de kraal is veel groter, geen scherpe randjes en ga zo maar even door… uiteindelijk redelijk tevreden..mijn inspiratie kwam via internet, daar ben ik superleuke haasjes tegengekomen.

Ik moet nog veeel oefenen :)

glaskast!

maandag, maart 10th, 2008

In de voorjaarsvakantie heb ik samen met mijn vriend een kast getimmerd om mijn glasstaven in op te bergen! Ik ben er heel blij mee, want nu heb ik een goed overzicht van de kleuren én van wat er bijna op is! :)