Archive for januari, 2009

Uiltje

vrijdag, januari 30th, 2009

Ik heb een nieuw amigurumi projectje af! Een klein bruin uiltje. Hij is niet moeilijk om te haken maar wel heel erg leuk. Nu vraagt ‘ie eigenlijk om nog een hele familie erbij 😉
Leuk is ‘ie he?

Bijna tijd voor een actie!

woensdag, januari 28th, 2009

Nog een paar dagen wachten en dan komt er op mijn site een Valentijn verrassing voor jullie!! Ik ga nog niet vertellen wat het is. Een klein tipje van de sluier..het is groen en het heeft dus te maken met Valentijnsdag! Mijn bedoeling is om de actie dit weekend te onthullen (pam pam pam wat officieel :) ) Houd de site dus goed in de gaten!

Kleine sneakpeek om iedereen enthousiast te maken…(tja die foto zegt ook wel bijna alles eigenlijk..)

Wat te doen met lege doosjes

dinsdag, januari 27th, 2009

Met de kerstdagen had ik een heerlijk setje gekregen van Kneipp. Allemaal kleine flesjes en een tubetje handcreme. Echt heerlijk, jammer dat het bijna allemaal alweer op is. Dat is het nadeel van die kleine flesjes. :) (Ja, behalve de badolie, maar we hebben helaas geen bad.)
Alles zat in een heel mooi stevig doosje, helaas wel bedrukt met reclame. Ik zag wel mogelijkheden in het doosje en heb het beplakt met een mooi velletje handgeschept origami papier. En nu is het ‘gewone’ doosje ineens een schitterende bewaardoos voor alle kralen die ik ooit heb gekregen! Zowel het doosje als de kralen zijn een feestje om naar te kijken. :)

Little baskets

maandag, januari 26th, 2009

Nou daar zijn ze dan!! Deze 4 baskets (mandjes) heb ik afgelopen weekend gemaakt met behulp van een tutorial die ik op internet vond. Het zijn kleine mandjes gemaakt van lapjes stof die verstevigd zijn met een stukje vlieseline. Je kunt de mandjes gebruiken voor van alles en nog wat, zoals hier: een bootje voor Moochie, een slaapplek voor Mitty en een mooie opbergmogelijkheid voor mijn armbanden. Om maar wat te noemen :)
Ze zijn geweldig leuk om te maken en ik sta alweer te springen voor een nieuwe!

Diep in de zee..

zondag, januari 25th, 2009

Deze vis zwemt diep in de zee. Ik heb hem gehaakt van blauw en creme kleurig katoen. Hij heeft een vrolijke sierstaart. Vanmiddag heb ik de achtergrond erbij gemaakt (met hulp).Het patroon van de vis komt uit een Japans amigurumi boek.

Gisteravond ben ik tot laat nog bezig geweest met het maken van stoffen mandjes. Ik had op internet een tutorial gevonden en zodoende eindelijk een leuke bestemming voor mijn lapjes stof. Ik heb er inmiddels 2 gemaakt en ze zijn echt super leuk. Een foto volgt deze week nog. Als je al nieuwsgierig bent geworden..hier is de link naar het patroon.

Meet Mitty.

zaterdag, januari 24th, 2009

Vandaag kun je kennismaken met het zusje van Moochie. Moochie is inmiddels bijna 2 jaar. Wie was Moochie ook alweer?
In 2007 heb ik hem gehaakt, een lief paars katje wat het liefst de hele dag slaapt. En anders hangt ‘ie wel rond bij mijn glasstaven :)
Mitty is het zusje van Moochie. Ze is nog niet zo groot maar houdt ook erg van slapen. Én ze is een grote fan van mijn glaskralen. De hele dag zit ze voor mijn kist met kralen en bekijkt iedere kraal aandachtig. Totdat ze er bovenop in slaap valt! 😉

Het duurde even..

donderdag, januari 22nd, 2009

Weer online! Dat wil zeggen, mijn weblog was altijd nog online maar ik had even geen link vanaf mijn site. Nu wel en dat maakt het voor mij makkelijker om eraan te denken op mijn log bij te houden.
En voor jullie ook makkelijker, want je kunt heen en weer klikken vanaf www.kralorium.nl
Ik heb gelijk wat te showen…alleen nog geen foto. hmpf :( van het weekend een foto van het zusje van Moochie! (en wie dat ook alweer was kun je verderop in mijn log lezen!)

See you!