Archive for oktober, 2009

Challenge 4

maandag, oktober 26th, 2009

2 Weken geleden is challenge nummer 4 afgesloten. Op het glaskralen forum is deze al het hele jaar gaande. (zie ook eerder berichten)
Deze keer geen foto  bij het  thema maar alleen een omschrijving. En die omschrijving was Nederland!! Je was verplicht de kleuren rood, wit en blauw te gebruiken, daarbij ook nog oranje en 1 kleur naar keuze.
Pfjiew, niet bepaald een onderwerp waar ik zo zat ideeën bij kreeg. Ja nu wel uiteraard, maar nu is de challenge al gesloten, haha!

Het lukte mij niet helemaal om mijn ideeën die ik had uit te voeren dus uiteindelijk zijn het 2 snoezige kikkeroorbellen geworden. Ik had er ook nog een ring bij gemaakt maar die had scherpe randjes jammer genoeg. En omdat er niet meer voldoende tijd was om hem opnieuw te maken heeft ‘ie niet mee gedaan met de stemming.
Gelukkig kreeg ik 2 stemmen voor mijn kikkertjes.

De challenge is nu voorbij, de laatste stap die nog genomen wordt is dat alle inzendingen en motivaties door een internationale jury worden bekeken. Hieruit wordt dan de Beadmaker van het jaar gekozen. Het was leuk om er zo eens aan mee te doen!

challenge-04

Weekje herfst

zondag, oktober 25th, 2009

We zijn even lekker een weekje in Drenthe geweest. Een heleboel paddestoelen in het bos, van die echte rood met witte stippen! Hier in de polder zijn die paddestoelen er (naar mijn weten) veel minder. Schitterend!
Ook zijn we naar de sterrenwacht in Dwingeloo geweest voor een sterrenkijkavond. Helass was het net die avond bewolkt dus we gaan nog een keer terug om de sterren wél te zien. Er hoorde ook een presentatie bij op een groot 360 graden projectiescherm en dat was wel onwijs leuk!
En verder véél op de MTB gezeten want waar kun je dat nou beter doen dan in de bossen?! Jammer dat een weekje zo snel voorbij vliegt…

collage-drenthe-450