Archive for november, 2009

Zin in een taartje eehhh..magneetje?

zaterdag, november 28th, 2009

Heeft er iemand zin in een taartje?

magneet-paars300

Of zou het toch niet zo verstandig zijn…het is eigenlijk gewoon glas natuurlijk!! :)
Mét magneet op de achterkant deze keer. Dus als dat niet leuk is op je koelkast!

magneet-paars02-300

Lucky wheels

zaterdag, november 28th, 2009

Ik ben bezig geweest met het maken van deze ‘Lucky wheels’.
Het zijn grote platte kralen met een doorsnede van ongeveer 35 mm. Ik heb ze aan een zwarte veter gehangen met een schuifknoop zodat je hem zowel lang als kort kunt dragen. En de veter kan er ook heel makkelijk vanaf om hem bijvoorbeeld te wisselen voor een ander kleurtje. Kortom, ik ben in mijn nopjes ermee…morgen komen ze op de site, voor nu alvast die van mijzelf! :)

lucky-wheel-groen314

Mini tassels

zaterdag, november 14th, 2009

Van de losse kralen die ik heb liggen maak ik allemaal mini sleutelhangertjes! Ik heb er inmiddels 5 gemaakt en vandaag, toen het een beetje zonnig was, even op de foto gezet. Ik heb ook een aantal magneten klaar liggen maar helaas zijn die foto’s niet mooi geworden dus dat moet nog even overnieuw.

mini-tassels

Magneten

vrijdag, november 6th, 2009

Dit is waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben. Het maken van magneten van glas. Ik ben druk aan het oefenen om de vorm en de kleur zodanig te krijgen dat het helemaal naar mijn zin is.
Het zijn nu alleen nog maar een soort pionnetjes, als ze door mijn keuring heen zijn komt er een magneetje onder! Ik vind het leuk om te horen wat jullie ervan vinden!

magneten01

magneten02