Archive for februari, 2010

Halloooo??

donderdag, februari 18th, 2010

Gebeurt er nog wat hier, zou je haast denken? Nou ja, ik zit in het laatste stukje griep/ verkouden/ vol hoofd/ blehhh gevoel. Alsof soms ook gewoon alles tegelijk komt. Voel me al de hele week niet goed. Maar ja, ook dat zal wel weer over gaan!
Om de boel op te vrolijken even een foto van kralen die ik vorige week heb gemaakt. Een beetje “After-Valentijn” gevoel!

wip-beads

Deze week  een klein stukje verder met mijn kleedje. Inmiddels heb ik 80 squares aan elkaar zitten, 15 liggen er klaar en dus nog 205 te gaan! 

grannysquares03

En er is een winnaar!

zondag, februari 14th, 2010

Bedankt voor alle leuke reacties op de Valentijnsactie!! Leuk om iedere dag weer een bericht te krijgen van iemand, soms bekend en soms onbekend, die de beadie graag wil winnen.
Ik zal jullie niet langer in spanning houden…alle namen zijn weer op een briefje geschreven. Alle briefjes vervolgens in een tasje gedaan en na lang schudden en husselen is daar de winnaar uitgekomen.
En dat is geworden………..

pom-pom-pom-pom-pom………….tromgeroffel……………………..

pam-pam-pam-paaaaaaam….

Patricia van weblog potje thee!!!

Patricia, van harte gefeliciteerd! Stuur me even een email met daarin je adresgegevens en dan zorg ik ervoor dat de beadie naar je toe komt! Iedereen bedankt voor het meedoen en ik zou zeggen…op naar de volgende verloting! :)

en weer een stukje erbij….

dinsdag, februari 9th, 2010

granny-squaresdeel2

en blijven ademhalen… 😉

Valentijnactie 2010!

maandag, februari 8th, 2010

De tijd vliegt ineens! Het is alweer bijna Valentijnsdag en dat is voor mij een leuke reden om weer een verloting te houden!
Wat moet je doen?

Eigenlijk niets…alleen maar even een reactie achterlaten bij deze post.  Je kunt er van alles bijschrijven (dat vind ik heel leuk) maar dat hoeft helemaal niet. Je mag je naam maar 1 keer invullen.

Wat kun je winnen?

Deze lieve zoetsappige telefoonbeadie. Gemaakt van eigen kralen, swarovski en onderaan een klein belletje.
En als je er al 1 hebt aan je telefoon dan kan ‘ie natuurlijk overal aan waar je het maar leuk vindt!

2010-valentijnactie

En tot wanneer kan dat?

Je kunt reageren tot zaterdagnacht 13 februari 0.00 uur. Dan hebben jullie nog even de tijd en dan kan ik op zondag 14 februari, Valentijnsdag, de winnaar bekend maken!

De winnaar krijgt dan van mij bericht en samen regelen we dan dat de beadie jouw kant op komt!

————————————————————————————————————

En dan wat er nog meer gebeurt hier…bar weinig eigenlijk. De meeste tijd breng ik met mijn haaknaald door. Mijn kleed van granny squares groeit rustig aan. Inmiddels tegen de 60 squares. Hij wordt al lekker zwaar.
Ik heb ook weer nieuwe kleurtjes gekocht want het volgende project zit alweer in mijn hoofd…lekkere frisse lentekleuren!
Kralen branden is nog niet echt van de grond gekomen. Kost toch teveel inspanning. Balen met een verlengsnoer kun je wel stellen. Hetzelfde geldt voor werken…op het moment is daar allemaal niks rooskleurigs over te melden door mijn oog.

Maar wat nog wel erg leuk is: gisteren bij de maandelijkse wintercup heb ik een tijd gelopen van 27.50 minuten! (over 5 km) Mijn doel was onder de 29 minuten en dat is ruimschoots gelukt dus! Rest van de dag als een pauw door het huis gelopen, haha! :)

Swap gedaan!

dinsdag, februari 2nd, 2010

Weet je nog dat ik een tijd terug die rendierkralen heb gemaakt? Die had ik gemaakt naar aanleiding van hangers die ik op internet had gezien. Jen (degene die ze maakt) fused glas en haar dochter had het rendiertje getekend. Daar zag zij wel een mooi ontwerp in en zodoende!
Zelf was ik weg van het rendier! Dus mailtje gestuurd om te vragen of ze het leuk vond als ik ze in kraalvorm zou maken én om te vragen of ze dan ook gelijk een mini personal swap met mij wou doen.
En ze vond het een leuk idee!

Zaterdag is mijn pakje aangekomen. Nu ben ik in het bezit van een prachtige, grote, blauwe hanger met rendier! Ze heeft er ook nog 2 mini hangertjes en een ring bij gedaan, lekker retro! 😛
En voor het vergelijken heb ik mijn gele rendierkraal (rechts onder) ernaast gelegd. Wat een verschil in formaat he?
Als je nieuwsgierig bent wat ze nog meer maakt moet je hier even klikken.

collage-swap

Weinig ander nieuws….gisteren voor het eerst weer achter mijn brander gezeten na dik 6 weken. Dat was even wennen. Ik hou het nog maar even bij ‘gewone’ kraaltjes.
En druk bezig met mijn granny squares. De bedoeling is een kleed maar ik heb uitgerekend dat ik dan 300 squares moet hebben…pfff en ik heb er nu 24! Dus of dat hem echt gaat worden?!