Archive for december, 2010

Eindejaarsknaller 2010

woensdag, december 29th, 2010

Nog 2 dagen en we blazen het jaar 2010 weer uit!
Persoonlijk heb ik wel zin in een nieuw jaar…altijd benieuwd wat dat  gaat brengen. Goede voornemens, daar doe ik eigenlijk niet echt aan. Die zijn er dan toch ook maar weer om je er vooral NIET aan te houden! :)
En jullie? Hebben jullie wel goede voornemens? Of zien we het allemaal wel?

In ieder geval…het is weer tijd voor de eindejaarsknaller van 2010! Deze keer kun je een kraal winnen uit mijn recente bloemenserie! Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel…wil je onderstaande kraal winnen, dan laat je een berichtje achter bij deze post. Ik vind het leuk om je (eventuele) goede voornemens te lezen, maar ik vind het ook leuk om gewoon te lezen waarom je meedoet.
Dat kan tot 31 december 2010 middernacht! Dan laat ik jullie nog even in spanning en zal ik in het weekend van 1 en 2 januari 2011 de winnaar op mijn weblog bekend maken! Leuk idee?? Meedoen dus!

eindejaarsknaller-2010

 

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en veel plezier en creativiteit in 2011!

Update kralorium!

woensdag, december 22nd, 2010

Heb ik eindelijk de smaak weer een beetje te pakken achter de brander, komt er toch ineens een hoeveelheid sneeuw uit de lucht! Ja, hallo! Dan wordt het gelijk weer te koud om daar met het raam open te gaan zitten. En daarnaast…als er buiten sneeuw ligt dan ben ik liever buiten! :) Is er bij jullie ook zoveel gevallen?

Maar goed, om het een beetje goed te maken ben ik er eens even voor gaan zitten om mijn site weer een update te geven. Ik heb een aantal setjes (waaronder enkele van de kralen van mijn weblog) te koop staan op mijn site. Ben je nieuwsgierig klik dan gauw hier!

Dan is het ook alweer bijna het einde van het jaar….Tijd voor een eindejaarsknaller! Ik ging eens even terugzoeken op mijn weblog wat ik vorig jaar bedacht had…en tot grote schaamte kan ik dat niet terug vinden?! Wel beloofd en niet gedaan? Of weten jullie hoe dat zit? Hmmm..vreemd, ik dacht toch echt dat ik ook toen een kraal verloot heb.
In ieder geval zal ik het volgende week goed maken! Ik ga er eens even goed over nadenken! :)

*edit*
Er zal wel teveel sneeuw in mijn ogen zitten…ik heb hem al gevonden..vorig jaar was het zo’n mooie, mysterieuze en spacy telefoonhanger….die je kon winnen!

Ring

donderdag, december 9th, 2010

Een bonbonnetje op je vinger! Daar lik je echt je vingers bij af, haha! Alhowel, ik weet niet of ie echt lekker smaakt want ik zie ook wat blauwigs tussen het bruin door..
De ring heb ik al een tijd terug gemaakt, nu eindelijk een goede foto gemaakt. Hebben we weer een fotootje vandaag! :)

ring-bonbon

Tornado’s

woensdag, december 8th, 2010

hmmmm, tjaa…, dus….,
Maar jullie zijn dol op foto’s toch?! En ik tenslotte ook!

psyche

Nog wat Michou

dinsdag, december 7th, 2010

Omdat ik van die leuke reacties krijg gooi ik dan toch ook maar deze foto op mijn blog! Dit zijn een aantal kralen in de Michou-style zoals ik ook al eerder had laten zien. De witte vooraan heeft echter een enorm gat! Zie je hem zitten, rechtsonder??
Het begon met een luchtbel onder het glas…altijd een beetje oppassen dat ie niet naar boven komt. Ik dacht dat ik hem wel  ‘onder controle’  had maar helaas… Toen ik hem ’s morgens uit mijn oven haalde bleek de luchtbel een gat te zijn geworden…hmm :(! En toen ik de foto maakte heb ik natuurlijk helemaal niet meer goed opgelet met als resultaat…juist ja, de bevestiging dat echt niet alle kralen perfect zijn! :p

freestyle-michou

Testing 6

maandag, december 6th, 2010

Ik ga nog even door hoor :) Deze kralen heb ik ook weer gemaakt met zilver glas. Vanaf links tot die helderblauwe midden voor is Taxco van TAG. Rechts achteraan is Cassis, ook van TAG (2 kralen). En  die daarnaast is een uitprobeersel met zilverdraad. Dat was even eenmalig want daar heb ik de lol nog niet van ontdekt :)

taxcotest2

Testing 5

zondag, december 5th, 2010

Deze kraal was onderweg om erg mooi te gaan worden toen het noodlot toesloeg! Waaah, de beadrelease brak los van de mandrel! Effect daarvan: de kraal draait mee! En dat moet natuurlijk helemaal niet want dan is het haast onmogelijk om hem nog mooi te kunnen decoreren. *%&$#*
Ik heb getracht hem zo mooi mogelijk ‘af’ te maken en afgezien van wat scheve stipjes/ streepjes is ie nog best leuk geworden!

tornado-test

Fremen freestyle

zaterdag, december 4th, 2010

Een freestyle kraal voor aan mijn spang gemaakt van Fremen glas! (CIM) Een hele mooie kleur blauw. Ik kon gelijk even mijn aventurijn stringer testen want ja, ik sta op testing, testing… :)
Had ik al gezegd dat het zo’n mooie kleur is?!
freestyle-fremen

Testing 1,2,3

vrijdag, december 3rd, 2010

Een paar losse kralen om te laten zien. Ik sta op het moment in testmodus. :)

kalypso-test

paladium-test

paladium-topaas

Thnx allemaal voor de geweldige reacties op de vorige posts! Leuk om te merken dat ik nog steeds een groep trouwe lezers heb! 😛