Ik ben wezen vissen..

Toen ik vroeger met mijn bamboe-hengel langs de sloot zat ving ik meestal voorntjes…en af en toe een stekelbaars. Maar vandaag heb ik wel heel bijzondere vissen gevangen!! Vissen van glas! Holle vissen nog wel! Ik heb van een holle kraal deze fantastische vissen gemaakt! Super he?

 

5 Responses to “Ik ben wezen vissen..”

 1. Janneke Says:

  Super vissen, die heb ik zelfs niet gezien in de Rode Zee.

 2. Pieter Says:

  Aan die bamboehengel heb ik ook nooit zulke vissen gezien. Ze zijn heel erg mooi.
  En ik heb nog wel een bamboehengeltje liggen trouwens..

 3. Caroline Says:

  Fantastische zoenvisjes, kan niet wachten tot je ze te koop aanbied!

 4. La Silvia Says:

  Wow wat crea zeg! Ziet er overigens erg moeilijk uit, ik weet wel dat het mij nooit zal gaan lukken zoiets, daar trillen mn handen te erg voor!

 5. Marieke Says:

  Supervissen!