Little baskets

Nou daar zijn ze dan!! Deze 4 baskets (mandjes) heb ik afgelopen weekend gemaakt met behulp van een tutorial die ik op internet vond. Het zijn kleine mandjes gemaakt van lapjes stof die verstevigd zijn met een stukje vlieseline. Je kunt de mandjes gebruiken voor van alles en nog wat, zoals hier: een bootje voor Moochie, een slaapplek voor Mitty en een mooie opbergmogelijkheid voor mijn armbanden. Om maar wat te noemen :)
Ze zijn geweldig leuk om te maken en ik sta alweer te springen voor een nieuwe!

6 Responses to “Little baskets”

 1. Audrey Says:

  Hoi Dorith,
  Ik ben hier terecht gekomen door je topic op het SF. Ik vind ze zo ontzettend leuk, die mandjes. M’n naaimachine heeft het pasgeleden begeven, maar desnoods ga ik er eentje “op de hand” in elkaar knutselen. :-)

  Groetjes Audrey

 2. Kristel Says:

  Je mandjes zijn echt superleuk geworden. Ik kan niet ophouden met het maken er van. Maar vrijwel iedereen in mijn omgeving heeft er al wel eentje cadeau gehad, dus het wordt tijd om te minderen…..

 3. Marieke Says:

  Ze zijn leuk! Ik had die link ook al in mijn favorieten staan 😉

 4. Nanda Says:

  Hey Dorith,

  Wat een ongelofelijke leuke mandjes heb je gemaakt! Je gehaakte poezenbeestjes zijn ook helemaal het einde!

  Groetjes!

 5. Corina Says:

  Hoi Dorith,
  Zag het topic op het SF staan,en ben meteen even komen kijken.
  De mandjes zijn erg leuk,maar je gehaakte knuffels ook!

  Groetjes,
  Corina

 6. Joanna Says:

  hallokes,

  Ik was op zoek naar een gehaakte kat en op die manier ben ik bij u terecht gekomen.
  Echt mooi zijn de mandjes en toch zeker die waar de poes in zit.

  Een vraagje zou het mogelijk zijn om het patroon van de poes en mandje te bekomen.

  In de hoop op een berichtje van u
  vriendelijke groetjes Joanna