Wat te doen met lege doosjes

Met de kerstdagen had ik een heerlijk setje gekregen van Kneipp. Allemaal kleine flesjes en een tubetje handcreme. Echt heerlijk, jammer dat het bijna allemaal alweer op is. Dat is het nadeel van die kleine flesjes. :) (Ja, behalve de badolie, maar we hebben helaas geen bad.)
Alles zat in een heel mooi stevig doosje, helaas wel bedrukt met reclame. Ik zag wel mogelijkheden in het doosje en heb het beplakt met een mooi velletje handgeschept origami papier. En nu is het ‘gewone’ doosje ineens een schitterende bewaardoos voor alle kralen die ik ooit heb gekregen! Zowel het doosje als de kralen zijn een feestje om naar te kijken. :)

One Response to “Wat te doen met lege doosjes”

 1. Elize Verhoeven Says:

  Hoi Dorith,

  Wat een handig idee van die lege doosjes!
  Ik vind je weblog en site ook erg mooi, ziet er allemaal goed uit!
  Veel kralenplezier!

  Groetjes Elize