Meer baskets

Vandaag nog even lekker verder gegaan achter de naaimachine! Ik heb nog een klein vrachtje fabric baskets gemaakt!
Ik heb mijn naaimachine lang geleden eens bij de Aldi gekocht samen met een doos benodigdheden. Maar ja, het mag nij Aldi niet te duur zijn dus zit het garen niet altijd goed op de spoel. (tenminste..dat is mijn conclusie ;)) Met als gevolg dat ‘ie dan zomaar vast kan lopen. Je merkt echt verschil wanneer je het draad zelf hebt gespoeld of wanneer het nog ‘uit de winkel’ is. Dus óf ik moet nog meer dingetjes naaien zodat de spoeltjes sneller op zijn, of toch maar eens op zoek naar een ‘echte’ naaimachine! :)

O ja, en mocht je bij deze mandjes nu eentje zien die je erg leuk vindt…mail me dan even. Ze roepen om een bestemming! 😀

2 Responses to “Meer baskets”

 1. Wendy Says:

  Mega-gaaf die mandjes!! vooral mee doorgaan..

  ook je beestjes vind ik erg leuk vooral die poezen..

  Groetjes Wendy

 2. Wilma Says:

  Hoi!

  Wat een schattige mandjes!
  Ik wil ze zelf ook gaan maken, heb nog zoveel stofjes hier liggen.
  Kan je mij het patroon en/of werkwijze mailen???

  Je uiltjes zijn ook zo superlief!!!

  Groetjes, Wilma

  Dank je wel! In het berichtje van de baskets staat ook een link naar de site waar je het patroon kunt vinden! :) Succes, groetjes Dorith