Supersize deel 3!

Yes!

Ik ben er overheen! Waarover heen? Nou…over mijn eigen ‘record’ van een kraal van 7,3 cm. Vorige week 2 keer dezelfde afmeting gemaakt. Dat was dus niet de bedoeling, haha. Vandaag weer geprobeerd en het is gelukt. Nu kan ik dit berichtje verdelen over 3 dagen…(doe ik niet), ik ben er namelijk 3 keer overheen gegaan!

De eerste die ik vandaag maakte was een kraal van donkerbuin versierd met stippen in verschillende kleurtjes.
Lengte 7.7 cm!
Daarna maakte ik een ivoren kraal met allemaal stippen van zilverglas.
Lengte 7.9 cm!
En nu vanavond laat nog een keer. Weer donkerbruin met stippen…..
Lengte8.4 cm!!
Woohooe, echt kicken :)

Er is alleen 1 klein minpuntje, van de bruine kralen is aan het uiteinde een scherfje afgebroken. Dat gebeurde toen ik ze van de mandrel afhaalde. Balen hoor. Maar ja, zijn ze dan gediskwalificeerd? Want dan moet ik van de week nog maar weer een poging doen 😉

Van de bruine heb ik goede foto’s, de ivoren kraal wilde niet mee werken. Ze staan wel allemaal op de ‘totaal’ foto.


7.7 cm


8.4 cm

Een fotootje van alle kralen samen.

One Response to “Supersize deel 3!”

  1. Patricia Says:

    Hoi Dorith
    Ik heb net via Vlijtig jouw site ontdekt. Ik woon zelf in Dronten.
    Ik vind het leuk om zelf kettingen te maken! Je hebt leuke, grappige en kleurige kralen!! Ik kom zeker bij je terug, want de kikker vind ik geweldig.
    Groetjes Patricia