Weekje snowboarden

Gisteravond ben ik teruggekomen van een weekje snowboarden in Oostenrijk! Het was echt helemaal geweldig! We hadden op dinsdag de reis geboekt, op woensdag een skibroek gekocht en op zaterdag zijn we met het vliegtuig naar Salzburg gegaan. Vandaar met een transfer naar het hotel in een plaatsje vlakbij Zell am See en Kaprun.
We hebben heerlijk geboard, in de sneeuw gelegen, wezen rodelen en meer. Een aantal dagen strakblauwe lucht en ook een aantal dagen hevige sneeuw. Kortom: een ├╝ber leuke week!
Kleine foto impressie :)

One Response to “Weekje snowboarden”

  1. byPetra Says:

    Wat heerlijk zo’n spontaan weekje in de sneeuw! En grappig dat ik pas via de website van Vlijtig ontdekt heb dat je ook een blog hebt. Want jouw kralen website kende ik al een hele tijd. Ik zal nu vaker terugkomen om gezellig te lezen op je blog.

    Groetjes,

    Petra