De uitslag van de challenge.

Op het glaskralen forum doe ik mee aan een Beadmakers Challenge. De challenge duurt 1 jaar en er worden verspreid over dat jaar 4 foto’s geplaatst. Aan de hand van een foto is het dan de bedoeling dat je een of meer kralen maakt. Je moet je dus laten inspireren door de foto.
Voor mij de eerste keer dat ik hieraan mee doe, en ik moet zeggen..toen ik de foto zag dacht ik wel even “waar ben ik aan begonnen?” Ik kreeg er totaal geen ideeĆ«n bij die ik kon omzetten naar kralen.
Dat duurde gelukkig maar eventjes en uiteindelijk was daar mijn idee! šŸ˜‰
Ik ben uitgegaan van de ijsschotsen die je op de foto ziet, de kleuren van de foto. Maar ook de vissersboten (met het net in de middelste kraal!) die vissen naar schol en andere vis. Dit allemaal gecombineerd in deze armband. Ik ben er erg tevreden over. Resultaat? Op de (gedeelde) derde plaats geƫindigd! Helemaal leuk dus!

4 Responses to “De uitslag van de challenge.”

 1. Patricia Says:

  Gefeliciteerd!! Leuk idee en goed gelukt!

 2. byPetra Says:

  Wow, wat een super gafe armband is dat geworden!

 3. Marieke Says:

  Ja het is een prachtige armband en ik vond het super dat ik hem dus als eerste in het echt kon bewonderen :)

 4. margaret Says:

  super zoals al je creaties …