Een WIP

Inmiddels ben ik erachter wat de afkorting WIP betekent in BLOG land. (en misschien wel op het hele internet ;))
Work In Progress!
Nou ik heb ook een WIPje! 😉
Ik ben bezig met deze mobielhanger. Eigenlijk al een hele tijd geleden alle vilthangertjes gemaakt en van het weekend heb ik ze op draad geregen. Nu nog bevestigen aan een latje, dat ook al klaar ligt, ik weet alleen nog niet precies hoe ik de bevestiging zal maken. Dus zoals wel vaker bij mij, het kan nog even duren voordat het klaar is. :) Als ik zover ben komt hier natuurlijk een foto van het eindresultaat!
Alvast een voorproefje:

3 Responses to “Een WIP”

 1. Patricia Says:

  Die afkorting kende ik nog niet. Dat wordt een leuke fleurige hanger!
  Hij is bijna af.

 2. Sandra Says:

  Goh wat ’n leuke ufo (unfinished object) 😉 . Vilt heeft veel leuke mogelijkheden en ben al veel tegen gekomen, maar zoiets nog niet. Leuk idee!

 3. Juliette Says:

  Super leuk! Ik zit op het moment met vilt voor mijn neus.. te bedenken wat ervan te maken… Op je blog doe ik leuke ideeen op!
  Liefs Juliette