Jokers!

In glaskralenland heb je iets wat wel een beetje op een rage lijkt. Iemand begint met het maken van een kraal (al dan niet aan de hand van een tutorial) en plaats deze op een forum. De andere forumleden raken zo geïnspireerd door deze kraal en gaan een soortgelijke maken.
Zo is het ook met mijn nieuwe kralen gegaan. Patricia van Cocobeads liet fantastische gezichtkralen zien die ze had gemaakt naar aanleiding van een tutorial van Cynthia Tilker. En eindelijk begon er bij mij weer iets te kriebelen!
Dus ik ben achter de brander gaan zitten en heb ontzettend mijn best zitten doen om zonder tutorial deze fantastische kralen te maken. Ik vind het aardig lukken!! Ben er in ieder geval heel blij mee, want het is net alsof er een heel goedlachs volkje de hele tijd naar je kijkt! Geniet lekker mee!

 

2 Responses to “Jokers!”

  1. Patricia Says:

    Geweldige kleine lachende kunstwerkjes!!

  2. Ellen Says:

    Jaaa, ze zijn hartstikke mooi en leuk geworden!
    Je maakt Kunstwerkjes vind ik!