Lente..of herfst?

Hallo zeg, wat waait het hard! Ik heb het net gewaagd om achter mijn brander te kruipen. Dan moet het raam open. Afzuigslang naar buiten, nou die waaide al alle kanten op. En vervolgens wappert mijn vlam ook helemaal weg. Balen, ik had leuke ideetjes. Nou ja, dan de boel maar afsluiten en het raam dicht. Waait toch zo het raam uit mijn handen…we hebben zo’n raam met zo’n steekstok (ik weet niet hoe ik dat anders uit moet leggen). Pfjiewwwww, vinger helemaal open en bloeden!!! Auww
Ik hoorde ook iets vallen, dus ik kijken, stuk van de bevestiging van mijn burolamp afgebroken. Echte Ikea kwaliteit :(

Dus nu met zere vinger en zonder lamp maar even wat op mijn weblog schrijven…vanmorgen heb ik ook al onze tuinstoel uit de vijver gevist. Was er ook gewoon ingewaaid. En dat terwijl ik gisteren nog heerlijk in het zonnetje zat. zucht….
update: 15 minuten nadat ik dit zat te typen lag het dak van het vogelhuisje in de vijver. Gaat goed zo!

One Response to “Lente..of herfst?”

  1. Patricia Says:

    Het was je dag NIET. Gelukkig is het nog een beetje goed gekomen door armbanden te rijgen. Ik hoop dat het morgen mooier weer wordt. In ieder geval minder waait, zodat jij lekker kan branden!