Actie 1 april!

Nog maar een klein weekje en we kunnen elkaar weer ongegeneerd voor de gek houden! Want…dan is het 1 april! Altijd een leuke dag van het jaar! :)
Nadat ik in februari mijn Valentijnactie had gehad, had ik al bedacht om met 1 april weer een nieuwe actie te starten.
Nou daar komt ‘ie dan!

Wat moet je doen?
Laat bij dit berichtje een commentaar achter waarin je je allerleukste/beste/grappigste 1 april grap vertelt.
Je mag 1 keer meedoen en dat kan tot dinsdag 31 maart 23.59 uur.
Ik heb dan een week lang de tijd om me te bescheuren van het lachen (tenminste dat hoop ik) en daar hou ik wel van. De grap waar ik het hardst om moet lachen en die mij het meeste aanspreekt is de winnaar!;)
En wat valt er dan te winnen?
Je wint natuurlijk een bijpassende kraal…namelijk 1 van mijn nieuwste…..een fantastische jokerkraal! De kraal die je wint wordt aankomend weekend vers voor je gebrand, dus ik heb nog even geen sneakpeek. Als je naar onder scrollt zie je de jokers op mijn weblog staan.
En voor iedereen die buiten de boot valt omdat er maar 1 de winnaar kan zijn….de jokers zijn ook te koop via mijn site! :)
Moet ik ook iets terugdoen?
Nou ja…ehm..nee natuurlijk. Want ik doe het voor de lol (letterlijk en figuurlijk deze keer). Wel ben ik er dol op om te weten wie er allemaal op mijn weblog komen en wat je ervan vindt..dus je mag gerust ook bij andere berichtjes commentaar achter laten! Maar ook dat hoeft natuurlijk niet! ๐Ÿ˜‰

Kom maar op met die grappen! :)

7 Responses to “Actie 1 april!”

 1. ingrid Says:

  Erg leuk idee ; ‘k ben alleen niet zo grappig… Sorry .
  Goed weekeinde , groetjes Ingrid.

 2. sylvia Says:

  Vind met name je freestyle kralen erg lomp, kleurloos en weinig smaakvol…
  Grapje: 1 april, ik vind ze namelijk prachtig!!!!

  Ik brand zelf geen kralen maar zou het wel willen kunnen!!!!!!

 3. Sandra Says:

  haha hele leuke actie, maar wel lastig iets te bedenken zeg….
  ik denk automatisch aan de zin ‘1 april, kikker in je bil’, en jij verkoopt kikkers….maar euch laat ik maar niet vies verder doordenken. ๐Ÿ˜‰
  een 1 april grap….uhm…verzinnen dat er iets slechts gebeurd net zoals de milleniumwisseling zou zijn? dat de weblog dan ineens niet meer werkt?

  denk denk…1 april….1 april ga ik mijn glasbrander kopen! nee geintje…heb vandaag een workshop gehad, was heel erg leuk! Maar, ik vind het wel ’n hobby waar je helemaal voor moet gaan. En ik ben bang dat als ik ’n brander koop het ’n tijdje leuk is maar ook al snel onder de stof verdwijnt, omdat ik ook nog andere hobbies heb. En vooral, het moet in ’n goede ruimte, en ’s avonds / ’s weekends zit ik toch liever in de woonkamer bij mijn vriend, want ik werk al in mijn 1tje, om dan ook nog in mijn 1tje te knutselen…
  Maar goed, back ontopic….denk denk….want het zijn echt mooie kralen!
  uhm…1 april…iemand gemeen in de maling nemen….op 1 april naar je bellen alsof ik van de brandweer ben en dat het gebruik van de brander te gevaarlijk is? Niet meer mogen spelen met je brander, a nightmare!
  Ja, denk dat ik dat zou doen, om in de maling te nemen. ๐Ÿ˜‰

 4. Yvonne Lenders Says:

  Leuk idee! Ik ben al minstens 29 jaar moeder en ben en heb natuurlijk flink gefopt met 1 april. De herinnering aan de grappen waarvan ik het slachtoffer was heb ik psychisch geblockt ;> maar ik weet er nog wel een paar die ik met mijn arme schatjes uitgehaald heb, zoals:

  Mijn jongste zoon, toen 1 april op zaterdag viel, paniekerig wekken: ‘Je komt te laat op school, schiet op!’. Hij trapte erin, omdat hij als enige op de basisschool zat en zijn broer en zus op de middelbare school andere schooltijden hadden. Bij mij achterop de fiets, racen, schoolplein natuurlijk leeg. En dan die blik in zijn ogen :> Om het goed te maken een ontbijtje bij McDonald’s. Werd het toch nog gezellig!

  Mijn dochter, die om het kwartier haar lippen becacaoboterde, had ik tuk met het vervangen van de inhoud van het hulsje door een mini Prittlijmstick.

  En dan mijn lieve, argeloze oudste zoon… in onze familie is het de gewoonte om bij het ontbijt het gekookte eitje tegen je voorhoofd stuk te slaan. Het is best wel een tijd geleden, maar als we het er over hebben voelt hij weer het struif van het – uiteraard – ongekookte ei over zijn gezicht druipen…

 5. Patricia Says:

  Ik hou het bij de gewone oude grappen, die altijd nog werken .
  JE VETER ZIT LOS…

  ER ZIT EEN VLEK OP JE SHIRT… UH WAAR?….HA HA< 1 APRIL, KIKKER IN JE BIL!!

 6. Patricia Says:

  PS .Even een aanvulling op de vorige

  Ik heb er net รฉรฉntje ontdekt! Kijk maar op http://www.rainbowgeurkleertjes.nl

 7. Nathalie Says:

  Vandaag in de klas bij de 3-jarigen: zijn de Haaspazen al geweest?