Welkom in Origami-land.

Gisteravond hebben we lekker bij mijn ouders gegeten. En zoals wel eens eerder gezegd zijn mijn ouders allebei erg fanatiek, enthousiast en helemaal gek van en met origami. Dus ben ik gewapend met mijn camera eens een rondje door het huis gaan lopen. Een heleboel foto’s gemaakt waarvan ik er een aantal tot deze superkleurige collage heb verwerkt. De grote hoeveelheden sterren en ringetjes worden allemaal verwerkt tot broche. Dit zijn cadeautjes voor de mensen die ze komende week gaan ontmoeten in Japan Jawel, hét land van Origami. Dus dat wordt weer uitzien naar alle leuke cadeautjes die zij weer mee terug krijgen. In Japan is het bijkans een gewoonte om iedere keer als je iemand ontmoet iets aan de ander te geven. Het wordt inmiddels de vijfde keer dat ze gaan dus ze zijn aardig ingeburgerd.:)
collage-origami-500

2 Responses to “Welkom in Origami-land.”

 1. kralenroosje Says:

  dat is echt geweldig zeg ,wat ziet dat er vrolijk uit….
  en leuk wat ze er dan mee gaan doen in japan,jammer dat ik ze daar
  niet tegen kan komen!

 2. Krisje Says:

  Hallo, ik vroeg me af of je ook de patronen hebt voor de ringen die op het 10e en 12e plaatje staan? Ik vind ze echt heel mooi en wil ze graag zelf ook maken :).

  groetjes Krisje