Challenge 2

Alweer 2 weken geleden is Challenge 2 afgerond. Via het glaskralenforum doe ik mee aan deze uitdaging om aan de hand van een foto een kraal/ kralenset te maken. Deze keer was het een foto van een bijzondere boom/plant. Mijn inzending was onderstaande kralenset. Een gedeelde 4-e plaats deze keer. Ik ben er erg blij mee! En omdat het morgen koninginnedag is leek zo’n kleurige oranje foto me ook wel wat om nu te laten zien!
Veel plezier morgen!

chellenge02-foto

3 Responses to “Challenge 2”

 1. Yvonne Says:

  Wowie…! Dan zou ik de 1e t/m gedeelde 4e plaats wel eens willen zien. Want ik vind die van jou bijzonder goed geslaagd, gewoon beeldschoon!

  Als de volgende challenge iets met schildpadjes te maken heeft kan de eerste plaats je niet (meer) ontglippen :)

  Groetjes en een prettige Koninginnedag toegewenst!

 2. Mel Says:

  I wish I could read dutch so I could understand more about your blog. But in saying that your pictures are lovely and I am so in love with the beads you make. You are incredibly talented!

 3. rosa Says:

  oooo ik vind echt dat je dat geweldig hebt gedaan….je moet het ook maar verzinnen!