Little birdie.

Ik heb voor de lol een heel klein vogeltje gemaakt. Op de foto lijkt hij groot maar dat is dus niet zo, hij is slechts 1.5 cm van staart tot snavel. Wat een liefje he?

vogeltje-314

Ook ben ik bezig met het maken van hele leuke magneetjes! Ik heb er inmiddels 2 klaar waar ik redelijk tevreden over ben. Het vraagt nog even wat meer uitwerking maar als het het showen waard is komt er natuurlijk een foto! :)
Afgelopen week waren er 2 Amerikaanse orgamivrienden bij mijn ouders op bezoek. Ik kreeg van hen een hele rits supersterke magneetjes. Zo sterk dat je er 1 aan beide zijden van je neus kunt plaatsen en ze dan allebei blijven zitten! Haha, dat was leuk natuurlijk.

Morgen ga ik naar de bibiotheek hier in Lelystad. Ik ben gevraagd een vitrine in te richten met mijn glaskralen! Joehoe! Super leuk natuurlijk..ik zal foto’s maken en als die een beetje lukken kun je ze hier ook verwachten. :)

One Response to “Little birdie.”

  1. Yvonne Says:

    Ooooooooooooo……. wat issie weer leuk! Geweldig dat je dat kunt. En die magneetjes lijken me ook bijzonder te worden, ik kijik er naar uit. Lijkt me wel een gat in de markt, bij verkoudheid en zo… :)

    En dan de bieb: zie je wel dat je bezig bent wereldberoemd te worden, Duitsland, Lelystad; ik neem je creaties mee naar Wenen, volgende week :)

    Hartelijke groeten en nog heel veel inspiratie toegewenst (ben blij dat je het terug hebt en ook tijd er voor hebt/neemt)