Lekker zitten stempelen.

Vorige week heb ik 3 nieuwe stempels gekocht. Omdat ik nu een oven heb kan ik veel beter met stempels werken. De kralen kunnen dan direct in de oven afkoelen waardoor ze niet meer knappen. Voorheen lukte het alleen met kleinere stempels. Nou, ik heb er dus gelijk maar 3 gekocht en ben lekker bezig zo! Ik heb een hele leuke serie vogeltjes gemaakt, ze staan op mijn site bij Nieuwe creaties.
En dit is een setje waar ik ook wel erg blij mee ben!
tegels3-314

One Response to “Lekker zitten stempelen.”

  1. marjo meijer Says:

    Hoi Dorith,

    Bewonder vaak je prachtige glaskralen.Brandt sinds november ook zelf dus je snapt wel oefenen en oefenen maar. Waar brandt jij mee en waar koop jij je stempels als ik vragen mag wil ook graag lentils gaan maken.

    Met vr groet Marjo Meijer uit Buitenpost Friesland