Geluk zo van het veld!

Gisteren ging ik ’s morgens vroeg op mijn fiets naar een veldje hier in de buurt..snoeischaar mee. En kijk eens wat voor een geweldige bos bloemen ik zo van het veld heb meegenomen!
Klaprozen, korenbloemen, camille en wat al niet meer! (Van die gele vergeet ik steeds de naam, iemand die het weet?) Ik word er helemaal vrolijk  van. Ze staan buiten op de tuintafel op een (ook al zo leuk) geruit lopertje. Die had ik van de week nog even gemaakt. Ach, blijheid zit hem in de kleine dingetjes he?

zomerbloemen

Gisteravond heb ik ook nog geweldig leuke labels gemaakt. Ik ga straks even een foto maken dan komen ze vandaag nog op mijn Blog. Soms kan ik gewoon niet slapen van alle ideeën in mijn hoofd…ik heb weer zo’n week :). Meestal is het na een weekje wel over. En de brander? Tja, het is weer mooi weer buiten he..dus die wordt eventjes niet gebruikt.

One Response to “Geluk zo van het veld!”

  1. Haaruitval Says:

    Niemand hoeft naar de bloemist. Kijk gewoon eens om je heen en je vindt al moois genoeg!