Engeland…of gewoon het landleven?

Zucht…we zijn zo heerlijk weggeweest in Frankrijk en toch zit Engeland de hele tijd in mijn hoofd. En het gekke is, ik zou niet wetenwaarom!  2 Jaar geleden zijn we in Engeland geweest, aan de zuidkust, en dat is ontzettend goed bevallen. Engeland is sfeer. Op het verlanglijstje staat nog Wales, Lake district, Peak district, nog een keer Cornwall.
Op de een of andere nog gekkere manier doet deze armband me denken aan het Engelse landleven. Dat wat je ziet in van die romantische films waarvan ik de namen niet kan onthouden. :) Ik heb de armband gisteren gemaakt en het is zo’n snoepje, hele zachte lieve kleurtjes. En ik blijf dus aan Engeland denken. En de armband is toch verre van groen…maf he?
Hij komt nog in volledige foto op mijn site, nu alvast hier op mijn Blog.

armband-england314

2 Responses to “Engeland…of gewoon het landleven?”

 1. Marije Gabriëls Says:

  Hallo Dorith,

  Je bedoelt die films waarin rijke dames de hele tijd thee drinken, roddelen met vriendinnnen of niks doen de hele dag en dan uit verveling maar een affaire beginnen met de jonge en beeldschone tuinman….bedoel je DIE films ??? :-)

  Het is inderdaad een snoepie.

  Enne…..Wales staat ook hoog op mijn verlanglijstje hoor !!
  Groetjes, Marije

 2. Dorith Wielinga Says:

  Haha, ja die films bedoel ik :)
  Ik hou er wel van..zo op z’n tijd! 😉