De sleutel tot…

Ik heb een oude sleutel omwikkeld met een handgemaakte glaskraal. Daarvoor heb je een speciale mandrel nodig waar je de sleutel op vast schroeft. Vervolgens kun je om die sleutel een kraal maken. Zó leuk om te doen!! Ik heb nog een heel aantal sleutels die liggen te wachten tot de temperatuur buiten eens gaat zakken! :)
De sleutels kun je vervolgens weer aan je sleutelbos hangen, of om je nek met een mooie veter/ ketting, of cadeau doen of…nou verzin het maar! Mijn eigen exemplaar ( niet die op de foto) hangt aan mijn sleutelbos. Dan kan ik nog eens zeggen dat ik mijn kasteel af moet sluiten. Want zeg nou zelf, geweldig toch die oude sleutels?!

key-314

2 Responses to “De sleutel tot…”

 1. Marije Gabriëls Says:

  Tjeeeee, wat is dit leuk zeg, heel apart zo !!!
  De truc erachter begrijp ik nog niet helemaal hoor :-)

  Groetjes van Marije

 2. Patricia Says:

  Wat een mooie sleutel van je kasteel 😉
  Knap gemaakt!