Mini tassels

Van de losse kralen die ik heb liggen maak ik allemaal mini sleutelhangertjes! Ik heb er inmiddels 5 gemaakt en vandaag, toen het een beetje zonnig was, even op de foto gezet. Ik heb ook een aantal magneten klaar liggen maar helaas zijn die foto’s niet mooi geworden dus dat moet nog even overnieuw.

mini-tassels

3 Responses to “Mini tassels”

 1. Marije Gabriëls Says:

  Hallo Dorith,

  en….en…..en…..wanneer komen ze in de verkoop ??
  Ik zie er zo al eentje die ik dolgraaaaag wil hebben !!! 😉

  Groetjes, Marije

 2. Marina Says:

  Hallo Dorith,
  Ik weet niet of je ze wilt verkopen, maar die (ik geloof een) sleutelhanger met die rode kikker op de rood-wit-blauwe kraal vind ik echt helemaal te gek!!! Mocht je hem willen verkopen, wil je hem dan voor mij reserveren?

  Groetjes,
  Marina

 3. Dorith Wielinga Says:

  Dank jullie wel!
  Ze komen dit weekend op mijn site!