December

Ik was net even buiten op de fiets..’s avonds in het donker. Koud!!!! Brrrr. Van mij mag het wel doorzetten want het is de eerste echte kou dit jaar. Maar volgens de weerberichten wordt het 3 keer niks en houdt het niet aan. Jammer hoor. Vorige jaar lag er al bijna een dik pak ijs en kon je op de Oostvaardersplassen schaatsen! (Nou ja, dat was rond de kerst dus het kan misschien nog….)
Feit is wel dat het jaar weer voorbij vliegt. We zitten inmiddels in december! Op mijn werk druk bezig met de voorbereidingen van Sinterklaas. En ook thuis hebben we de lootjes weer getrokken. Dit jaar geen Sinterklaas maar kerstcadeautjes. De grote zoektocht kan beginnen! :) Ik vind het altijd erg leuk!
Vandaag gelijk maar gestart met het cadeautjes kopen voor mezelf, haha!

Daarnet heb ik 3 magneten op mijn site geplaatst. Het zijn echte knoeperds geworden, op iederen koelkast of magneetbord een eye-catcher! Ik ben er erg blij mee!
En wat ik jullie ook niet wil onthouden..dit snoezige katje. (als je door je wimpers kijkt kun je er ook een klein biggetje in zien 😉

katje-phonestrap

One Response to “December”

  1. gertie Says:

    hallo Dorith

    heb je nog meer katjes gemaakt? ik weet dat een collega van me graag een poezen/kattenkraal zou willen hebben! Deze is in elk geval heel leuk.

    Groetjes,
    Gertie