Ringen

Ik heb ringen gemaakt! Wat met een magneet kan, kan ook met een ring dacht ik. Dus ik ben aan het zoeken geslagen naar mooie ringen om hiervoor te gebruiken. Eerst maar eens uitproberen en er 2 gekocht. Inmiddels moet ik er denk ik nog maar een boel kopen want ik vind ze érg leuk! :)
Mijn eerste ring is er 1 met een taartje erop. Het is een superblikvanger aan je vinger!

ring-taartje-300

En natuurlijk ook 1 met een kikkertje. De ring die daaronder zit is van echt zilver. Mooi he?!

ring-kikker300

Vanmorgen nog meegedaan aan de Wintercup hier in de stad. Voor het eerst heb ik onder de 30 minuten (5 km doe ik) gelopen! Mijn tijd was 29.12 min. Ik ben er héél blij mee! Ben namelijk flink aan het trainen om 19 december de kerstloop in Dronten te gaan doen. En dan doe ik 10 kilometer. Het gaat de goede kant op!!

Comments are closed.