Ik kom weer in de bibliotheek!

Het nieuwe jaar begint voor mij met een expositie in de bibliotheek! Vanaf 4 januari tot ergens in maart kun je mijn glaskralen zien in de nieuwe bibliotheek van Lelystad. Ze zijn pas verhuisd naar een nieuw pand en het is nu super modern en mooi geworden. De vitrinekasten staan nu beneden bij de roltrap (yeah, roltrappen in Lelystad, dat is al heel wat :) )
En het leuke is dat er 2 vitrines zijn. In de ene kun je mijn glaskralen bekijken en in de andere heeft mijn moeder op hetzelfde tijdstip een expositie met haar origami creaties! Leuk he?!

Het betekent  dat ik al een tijdje actief achter mijn brander zit om weer nieuwe kralen te maken. Ik laat ze zo af en toe wel hier op mijn weblog voorbij komen maar wat minder op mijn website. Om te voorkomen dat straks alles verkocht is natuurlijk. :)
Na de expositie komen de kralen dan ook wel op mijn site te staan.
Sneekpeek:

cranberry-set314

3 Responses to “Ik kom weer in de bibliotheek!”

 1. gertie Says:

  Mooie kralen!

  Alvast heel veel succes met jullie expositie!

  Groetjes, Gertie

 2. ans ottema Says:

  voor dorith.

  met oma heb ik samen gekeken naar de kralen op de webside toen ze hier met kerst was.
  we vinden het knap wat je kan maken en moma wenst je veel plezier bij de expositie in de bibliotheek.

  groeten ans en oma.

 3. Marije Says:

  Hoi Dorith,

  Stond ik vandaag in de bieb voor een lege vitrine :-(

  Je was nog niet begonnen begrijp ik met je expositie.
  Ik ben zaterdag ws. weer in de stad, dan ga ik weer even kijken.
  Het begint wel te kriebelen bij me hoor :-)

  Groetjes, Marije