Eindejaarsknaller 2009!

Daar is ‘ie dan!! Een nieuwe verloting en wel de eindejaarsknaller van 2009! :)
(Ik moet zelf niet vergeten nog een staatslot te kopen bedenk ik me ineens.. altijd weer hoop he ;))

Onderstaande beadie voor aan je telefoon kun je winnen! Je hoeft alleen maar te reageren op dit bericht via de commentaarknop. Ik vind het erg leuk om te horen hoe je op mijn weblog bent gekomen, hoe vaak je langs komt, wat je zo leuk vindt etc. Van een heleboel van jullie weet ik dat al wel maar een mens blijft nieuwsgierig he?!
Ik sluit de eindejaarsknaller op oudjaarsdag 31-12-2009 om 12.00 uur in de middag.
Dan gaan alle namen in de hoge hoed en in de middag trek ik daar de winnaar uit! Leuk idee of niet?!

En, bijna overbodig om te zeggen, de beadie bestaat natuurlijk uit handgemaakte kralen! :)
Succes allemaal!

eindejaarsknaller-2009

19 Responses to “Eindejaarsknaller 2009!”

 1. Ukkie Says:

  Mooie kraal!
  Ik zou graag eens een kijkje nemen als je met je kralen bezig bent, maar ja dat is niet haalbaar.

  Alvast hele fijne feestdagen!

 2. gertie Says:

  Wat een mooie kraal weer!

  Je weblog heb ik gevonden via je website, en die weer… weet ik niet meer! Maar ik kijk toch miniaal een keer per week of je weer iets geplaatst hebt!

  Hele fijne feestdagen en ‘unne gooie roetsj’ zoals ze dat bij ons zeggen.

  Gertie

 3. Nancy Says:

  Weer zo’n mooie creatie!!

  Sinds jij een armband voor mij hebt gemaakt met een setje door jou gemaakte kralen kijk ik geregeld even op je site om te kijken wat voor moois je nu weer gemaakt hebt!
  Zelf ben ik ook een creatieveling, maar niet wat zelf kralen maken betreft.
  Wat ik zo leuk aan jouw site vindt is dat je zoveel verschillende dingen maakt.
  Steeds weer ben ik verbaasd over de verschillende dingen die mogelijk zijn met glas! Ik zou er b.v. nooit aan gedacht hebben dat je een ring kunt maken…. maar zoals je zelf al zegt “wat met een magneetje kan, kan ook met een ring ” ; )

  Ik wens je in ieder geval hele Fijne Feestdagen en een super-creatief 2010.

  Groetjes,
  Nancy

 4. Dorith Wielinga Says:

  Wat leuk!! Jullie zijn echte fans! Bedankt en natuurlijk ook voor jullie leuke feestdagen! :)
  Dorith

 5. Ageeth Says:

  Hallo Dorith,

  ik zag je creaties voor het eerst op de tentoonstelling in de oude bibliotheek. En ik vind ze geweldig. Vooral de roodborstjes, waar ik helaas te laat voor was. Ik kijk een paar keer per maand op je site en/of je weblog, omdat je leuk schrijft en originele dingen maakt waar ik blij van word.

  Geniet van wat er te genieten valt en meer.

  Groet,
  Ageeth

 6. Nathalie Says:

  Hoi Dorith,

  Je hebt zo van die dagen dat je niets liever wil dan maar knutselen en nog eens knutselen. Sinds ik jou site op het internet vond, via een forum waar je ook regelmatig komt, ben ik helemaal weg van je creaties. Elke keer weer verras je mij. Ik mocht dan ook een tijdje geleden hele mooie kralen in mn postbus aantreffen. Elke week kom ik toch zeker een aantal keer kijken of er niets nieuws bij zit..

  Bedankt voor alle toffe creaties die je maakte in het jaar 2009 en dat we mogen meegenieten, en ik ben alweer benieuwd naar het volgende jaar, maar das niet lang meer hé.

  Groetjes
  Nathalie

 7. Marina Louwrier-Johannsen Says:

  Hi Dorith,
  Wat een prachtige creatie weer! Waar haal je de ideeën toch vandaan!
  Ik knutsel zelf ook wat met kralen en ben op een gegeven moment via Google op jouw website terecht gekomen. Ik kom zeker een paar keer per week kijken of er iets nieuws is. Het is allemaal zo snel verkocht, dat je er wel snel bij moet zijn :-) De kikkers zijn heel happy hier en oogsten veel bewondering.
  Ik wens je een fijne Kerst en een heel gelukkig, gezond en supercreatief 2010!
  Groetjes, Marina

 8. Marije Says:

  Hoi Dorith,

  wat er mis gaat weet ik niet,
  ik heb al 2 keer een mailtje hier getikt,
  alleen hij verschijnt hier niet :-(

  Zal het later nog eens overnieuw tikken.
  Groetjes, Marije

 9. Karin Says:

  Ha Dorith!

  WOww wat een super coole beadie! K vind het elke keer weer
  zo knap hoe je zoeits kan maken 😉

  Maar hoe ik hier kom.. via t forum en via de nieuwsbrief 😛

  Groetjes,

 10. Arianne Says:

  Heey Dorith

  Ik kijk geregeld op je site en blijf me verbazen wat je telkens maakt!
  Ben hier ook terecht gekomen via kralen.com.
  Maak ook geregeld sieraden. Maar die kralen van jou… Ze zijn echt geweldig! Ga zo door!!!

  Verder wens ik je een inspiratievol 2010!!!

  Groetjes Arianne

 11. Elly de Wilde Says:

  Geweldig wat je allemaal maakt de kikker kralenhanger van jouw roept ook steeds als ik hem draag geweldig leuke reacties op.
  Alle goeds en veel inspiratie voor 2010 toegewenst groetjes
  Elly

 12. Lies Says:

  Hoi Dorith!

  Hoe ik op jouw site kom???
  Nou ik zou het eigenlijk al niet meer weten. Maar sinds ik je ontdekt heb, kom ik regelmatig een kijkje nemen. En soms mag ik iets kopen! haha.

  Alle goeds voor het komende nieuwe jaar,
  Groetjes Lies

 13. Monica Says:

  Hallo Dorith,

  Met heel veel bewondering kijk ik heel regelmatig op je site. Vooral bij de kikkertjes smelt ik…geweldig!
  Zelf knutsel en freubel ik ook heel graag maar dan met fimo. Maar na het zien van jouw kralen denk ik dat ik ook eens op zoek ga naar een cursus glaskralen maken hier in de buurt.
  Op jouw site is in ieder geval inspiratie genoeg te vinden.
  Ik wens je een heel goed, gezond en creatief 2010 toe.

  creatieve groeten
  Monica
  Het zeeuws kraaltje

 14. Marije Says:

  Hoi Dorith,

  onder het mom 3 maal is scheepsrecht nog maar even een nieuwe poging om je vragen te beantwoorden.

  Hoe we je “ontdekt” hebben vraag je ??
  Nou, ik was al verslaafd aan het zelf glazen kralen maken, al mag ik dat niet zeggen van je, maar moet ik het: *een-liefhebber-van* noemen :-)

  Toen zag ik op de origamiclub iemand die een engeltje van je omhad en tjaaaa, verkocht he !!
  Ook letterlijk, want ze waren allemaal al verkocht natuurlijk, maar sindsdien ben ik een zeeeeer groot fan van je werk.
  Dat zal je wel gemerkt hebben denk ik.

  Hoe vaak ik op je site kom ??
  Uhmmmm…..iets TE vaak denk ik, hahaha.
  Ik las dat je binnenkort weer een expositie hebt in de bieb (jaaaaa!!!!) zodat ik daar weer kwijlend voor de kasten kan staan.
  Al kan ik zelf ondertussen ook wel een kleine tentoonstelling houden van jouw kralen (bloosbloos)

  En mijn favoriet ??
  Tja, dat zijn natuurlijk de schildpadjes die je op mijn verzoek gemaakt hebt, maar ook die matte kralen met de vogeltjes, de kikkerkralen, de fantasiekralen niet te vergetenn enne….enne…..kortom zoveel moois, oef.

  Ik denk dat we elkaar nog wel tegenkomen in het nieuwe jaar,
  alvast een fijne jaarwisseling gewenst,

  Liefs, Marije

 15. Angelique v. Otterlo Says:

  Hoi Dorith,

  Tja ook ik kijk regelmatig op je site om te zien wat voor moois je nu weer gemaakt hebt, dus zeker 1 x per maand hoor.
  En ook ik kan onderhand een expositie maken van alle kettingen en oorbellen die ik bij je gekocht heb, maar de glaskralen tja daar heb ik nog niets van dus daar moet maar eens verandering in komen hé.

  Fijne jaarwisseling en tot maandag!

  Liefs Angelique

 16. De Sierkip Says:

  Hey Dorith,

  Wat leuk, een verloting en dan nog wel zo’n mooie kraal!! Ik ben op je weblog terecht gekomen via je site en op je site via het forum van Kralen.com. Ik heb ook een aantal van je prachtige kralen in mijn bezit, waaronder de kikker op de paarse kraal en daar ben ik nog steeds heel blij mee :-) Ik kijk ook regelmatig op je site en weblog. Soms elke week een keer, dan weer eens met langere tussenpozen, afhankelijk van de tijd die ik heb. Vind je weblog vooral leuk voor de verhalen achter het ontstaan van de kralen en omdat je er ook allerei andere dingen op hebt staan, die toch veel wel in mijn eigen interessegebied liggen. En je krijgt zo een heel ander beeld van degene achter het vrolijke poppetje van je avatar op het forum en dat vind ik wel leuk. Veel succes met je expositie, een heel fijne jaarwisseling toegewenst en een kraalrijk en gezond 2010!!

  Groetjes, Simone

 17. Inge Says:

  Hai Dorith,

  Wat een leukerd is dit weer – een echt pronkstuk!
  Onlangs was ik een la aan het opruimen en toen kwam ik het sneeuwpopje tegen dat ik als losse kraal bij je gekocht had. De kerstboom stond net een dag, dus gauw een mooi lintje er doorheen en het mannetje voorin gehangen. Nog dezelfde dag kreeg ik (jij dus) er een complimentje voor. Zo leuk!
  Ik wens je een heel creatief 2010 toe,

  groetjes, Inge

 18. annet Says:

  ik wil die mooie kraal wel winnen! Van je nichtje Annet

 19. marloes Says:

  Ik heb nog nooit wat gewonnen. (Mijn zusje wel :( ….) Dus ik wil ook graag meedoen met de verloting, wie weet win ik een keer zo’n supermooie kraal!