Winterwonderland

En de sneeuw blijft nog steeds liggen….alhoewel ik het idee heb dat het vandaag wel aan het dooien is. Jammer hoor, ik hou er wel van!
Ik heb van kralen die ik nog had liggen deze winterarmband met hanger gemaakt. Ik heb al tijden niet achter de brander gezeten omdat ik last heb van mijn oog. Ik ben inmiddels in het AMC geweest en heb nu medicijnen die ervoor moeten zorgen dat het beter gaat. Uit voorzorg en om dat oog niet teveel te belasten dus geen kraaltjes maken. Ik hoop dat dat snel weer kan.

winterarmband314

4 Responses to “Winterwonderland”

 1. gertie Says:

  de armband is mooi, maar de hanger is geweldig! Verkoop je die ook…?

 2. gertie Says:

  Te vroeg op de knop gedrukt!!

  Wat vervelend van je oog. Toch niet het gevolg van het branden?

  Groetjes
  Gertie

 3. Marina Says:

  Prachtige armband, vooral die sneeuwman-kraal! Voorzichtig aan met je oog hoor, goed verzorgen. Beterschap.
  Groetjes, Marina

 4. De Sierkip Says:

  Prachtig, zowel hanger als armband. Echt helemaal in winterstijl.
  Veel beterschap met je oog!!