kussenhoesje

Op de een of andere manier pak ik altijd mijn haaknaald als ik echt niet meer weet wat ik moet doen. Omdat ik nu al zo lang geen kralen maak en af en toe behoorlijk gefrustreerd raak van het ‘niks’ doen, heb ik hem vorige week maar weer eens erbij gehaald.

Ik had al een tijd dit bolletje wol liggen (het is acryl geloof ik) en daarvan heb ik dit vierkante lapje gehaakt. Het kussentje had een rode sloop en daarop heb ik dit vierkant genaaid. Leuk geworden he?! Eindelijk weer iets uit mijn handen waar ik blij van word!

Donderdag weer naar het ziekenhuis met mijn oogklachten, ik hoop op een snelle oplossing of behandeling zodat ik lekker weer kan doen wat ik wil!

kussen01

2 Responses to “kussenhoesje”

 1. De Sierkip Says:

  Erg leuk geworden!! Mooie kleurtjes bij elkaar! Zag ook nog een paar leuke gehaakte vissen voorbij komen, super!! Ben zelf aan de blommen begonnen, erg verslavend ook. Hoop dat het snel beter gaat met je ogen. Is het een virus? Ben zelf erg verkouden geweest, waarbij ik ook erg last van mijn ogen had. Maar dat is vanzelf over gegaan. Sterkte ermee!!

 2. Lizzy Says:

  Beste,

  Kan ik beschrijving van dit mooie kussen krijgen of ergens online vinden?

  Vriendelijke groeten

  Lizzy