Granny squares

Eindelijk mezelf eens toegestaan om leuke kleurtjes katoen te kopen om granny squares te gaan haken. Al jaren zit het in mijn hoofd, zo af en toe maakte ik er 1 en al jaren vergaap ik me op internet aan de vele mooie kussens/ kleden etc. gemaakt van deze leuke vierkantjes!
Nu ik toch niet achter de brander kon (waarover straks meer…) en mijn haaknaald al klaar lag op tafel ben ik er dus mee begonnen. :) En zoals al gedacht, ik kan haast niet meer stoppen, haha! Want ze zijn zo leuk! Inmiddels ben ik op een cruciaal punt..ik heb genoeg granny’s om een kussentje te maken maar ik kan ook doorgaan voor een groot kleed. Tja, dilemma…. Daar moet ik nog eens eventjes over nadenken. (stiekem weet ik het al wel denk ik zo ;))

grannysquares-roze

En dan nu mijn oog. In ieder geval heeft het niks met branden te maken (wat ik eigenlijk wel wist maar liever niet deed om te voorkomen dat ie overbelast raakt) en dat betekent dus dat de brander weer eens aan gaat deze week. Olee!
Maar dan… Er ligt een operatie in het verschiet om de spier die zo vervelend doet wat smaller te maken zodat ie niet meer vervelend gaat doen. Daar komt het eigenlijk op neer. En daar heb ik natuurlijk geen zin in (wie wel?) maar het is wel een goede oplossing. Stom hoor, zo heb je niks en zo heb je een operatie.
Het duurt nog wel even voor het zover is. Ik hoop maar heel hard dat het voor die tijd vanzelf over gaat. Je weet maar nooit!

2 Responses to “Granny squares”

  1. De Sierkip Says:

    Gewoon kussen én kleed, erg leuk die Granny Squares!! Mooie kleuren ook! Dat van je oog is minder leuk, ik heb wel gelezen op internet dat het vanzelf over kan gaan. Ik hoop het voor je, een operatie is idd nooit leuk. Wel fijn dat je weer kunt branden!

  2. Marina Says:

    Gelukkig ligt het niet aan het branden…zou toch wel heel naar zijn je hobby op te moeten geven… Ik hoop voor je dat het vanzelf overgaat, zonder operatie. In ieder geval heel veel sterkte en voorzichtig aan hoor!
    Groetjes, Marina