Swap gedaan!

Weet je nog dat ik een tijd terug die rendierkralen heb gemaakt? Die had ik gemaakt naar aanleiding van hangers die ik op internet had gezien. Jen (degene die ze maakt) fused glas en haar dochter had het rendiertje getekend. Daar zag zij wel een mooi ontwerp in en zodoende!
Zelf was ik weg van het rendier! Dus mailtje gestuurd om te vragen of ze het leuk vond als ik ze in kraalvorm zou maken én om te vragen of ze dan ook gelijk een mini personal swap met mij wou doen.
En ze vond het een leuk idee!

Zaterdag is mijn pakje aangekomen. Nu ben ik in het bezit van een prachtige, grote, blauwe hanger met rendier! Ze heeft er ook nog 2 mini hangertjes en een ring bij gedaan, lekker retro! 😛
En voor het vergelijken heb ik mijn gele rendierkraal (rechts onder) ernaast gelegd. Wat een verschil in formaat he?
Als je nieuwsgierig bent wat ze nog meer maakt moet je hier even klikken.

collage-swap

Weinig ander nieuws….gisteren voor het eerst weer achter mijn brander gezeten na dik 6 weken. Dat was even wennen. Ik hou het nog maar even bij ‘gewone’ kraaltjes.
En druk bezig met mijn granny squares. De bedoeling is een kleed maar ik heb uitgerekend dat ik dan 300 squares moet hebben…pfff en ik heb er nu 24! Dus of dat hem echt gaat worden?!

2 Responses to “Swap gedaan!”

 1. Patricia Says:

  Tsjééé, wat een leuke rendierhanger heb je gekregen!
  En de extra hangertjes vind ik ook helemaal te gek 😀
  Lekker dat je weer kralen kan branden!

 2. Jorna Says:

  Wat een leuke ruil-actie!! Leuk bedacht van je :)
  Ze zien er erg leuk uit zeg!!!

  p.s. wat een mooie blog-achtergrond heb je!

  Groetjes
  Jorna