En er is een winnaar!

Bedankt voor alle leuke reacties op de Valentijnsactie!! Leuk om iedere dag weer een bericht te krijgen van iemand, soms bekend en soms onbekend, die de beadie graag wil winnen.
Ik zal jullie niet langer in spanning houden…alle namen zijn weer op een briefje geschreven. Alle briefjes vervolgens in een tasje gedaan en na lang schudden en husselen is daar de winnaar uitgekomen.
En dat is geworden………..

pom-pom-pom-pom-pom………….tromgeroffel……………………..

pam-pam-pam-paaaaaaam….

Patricia van weblog potje thee!!!

Patricia, van harte gefeliciteerd! Stuur me even een email met daarin je adresgegevens en dan zorg ik ervoor dat de beadie naar je toe komt! Iedereen bedankt voor het meedoen en ik zou zeggen…op naar de volgende verloting! :)

2 Responses to “En er is een winnaar!”

 1. Patricia Says:

  JIPPIE! Wat leuk 😀
  Bedankt Dorith, ik stuur je straks mijn adresgegevens!

  Fijne Valentijn!

 2. Yvonne Says:

  Patricia van harte gefeliciteerd!

  Allen een supergezellig en/of romantisch Valentijn toegewenst.

  Liefs en groetjes,
  Yvonne