Halloooo??

Gebeurt er nog wat hier, zou je haast denken? Nou ja, ik zit in het laatste stukje griep/ verkouden/ vol hoofd/ blehhh gevoel. Alsof soms ook gewoon alles tegelijk komt. Voel me al de hele week niet goed. Maar ja, ook dat zal wel weer over gaan!
Om de boel op te vrolijken even een foto van kralen die ik vorige week heb gemaakt. Een beetje “After-Valentijn” gevoel!

wip-beads

Deze week  een klein stukje verder met mijn kleedje. Inmiddels heb ik 80 squares aan elkaar zitten, 15 liggen er klaar en dus nog 205 te gaan! 

grannysquares03

7 Responses to “Halloooo??”

 1. jet Says:

  hee!
  wauuuw mooie kralen!
  hoe maak je die?
  xx

 2. Marina Says:

  Zo die zijn weer mooi zeg! Vooral die lichtblauwe met rode bloem, lila (paars) met 2 rode hartjes en lichtblauw met witte stippen en rood hartje! Zijn ze om te verkopen of ga je er zelf leuke dingen mee maken?

  Hoe gaat het trouwens met je oog? Verder beterschap met griep hoor. Hier thuis hebben we allebei plat gelegen dit weekend, bah :-(
  Groetjes

 3. Vick Nieuwenhuis Says:

  Beterschap! Die kralen met die bloemetjes erop zijn super! Hoop dat je van de vrolijke kralen weer happy wordt.
  grtz, Vick

 4. Patricia Says:

  Mooie kralen!
  De deken is volgende winter wel klaar 😉

  ps. I’m tagging you!

 5. Carolien Says:

  Hoi Dorith,

  je deken is echt super! Zo super zelfs dat ik sinds vanavond ook bezig ben… Voor het eerst dat ik iets meer doe dan alleen maar rechte einden haken :)
  Mijn moeder heeft me de basis ff snel geleerd en mijn eerste square is al klaar. Enige wat ik nog uit moet zoeken is hoe de vierkantjes af te hechten en aan elkaar te maken, maar eerst maar eens heel veel extra knotjes katoen halen en dan vierkantjes haken :)

  Bedankt voor je inspirerende blog! En heel veel sterkte met je ogen!
  Veel liefs, Carolien

 6. Arina Says:

  The colours are nice is this going to be a Afghan.

 7. WilkinsElvira19 Says:

  This is well known that money can make people autonomous. But how to act if someone doesn’t have cash? The only one way is to try to get the mortgage loans or credit loan.