Zo staan de zaken.

Allereerst bedankt voor het medeleven met mijn oog. 😉 Prettig om te lezen dat er aan me gedacht wordt, terwijl je elkaar alleen van het bloggen kent. Even een kort berichtje over hoe de zaken ervoor staan.
Aanstaande vrijdag is de grote dag. Dan word ik geopereerd aan mijn oog en gaan ze , hoop-hoop, duim-duim, ervoor zorgen dat mijn ogen weer doen wat ik wil, namelijk tegelijkertijd alle kanten op bewegen. Ik vind het allemaal behoorlijk spannend maar het zal uiteindelijk allemaal wel goed komen.
Daarna dus herstellen van de ingreep en de narcose. Geen belangrijke beslissingen nemen in de eerste 24 uur na de operatie. Haha, nu mag iemand anders dan bedenken wat we gaan eten. :) En vooraf natuurlijk nuchter zijn. Wel mag ik 24 uur van te voren nog alles eten, zelfs ‘ gefrituurd eten’.  Nou..wat dacht je van een kroketje of ehmmm een frikandel of… Nee flauwekul natuurlijk, ik moet me gewoon goed voelen!

Deze week zoveel mogelijk de zenuwen onder controle zien te houden. Ik zit in het zonnetje voo rhet raam (soms ook even buiten met jas aan) heerlijk is dat! Ik maak nog een paar granny squares erbij alhoewel het even niet zo opschiet als de bedoeling is. En vanmiddag heb ik nog 3 nieuwe kleuren katoen gekocht, die moest ik gewoon hebben, dus nou komt er nog weer een projectje naast te liggen..zo blijf je lekker bezig!

Ik kan sinds 2 weken ook sokken breien!!! Dus, hoe stoffig ook, ik ga het nu zegen: “Ik brei een sok!”. Woehoeee, en het is toch leuk om te doen! Dus sok nummer 2 staat ook al op de pennen! Oh, oh, oh, het wordt steeds erger hier met al dat gefrutsel met draadjes. Als ze klaar zijn komen ze wel een keer voorbij. Ben in ieder geval ape-trots!

En natuurlijk maak ik ook nog kraaltjes! Tijdje terug nieuwe fritjes besteld die ik druk aan het uitproberen ben. Inmiddels 2 leuke armbanden meegemaakt waarvan onderstaande in mijn eigen collectie verdwijnt. De andere kun je op mijn site vinden!

Geniet van het zonnetje allemaal!

armband-kingsrob314

8 Responses to “Zo staan de zaken.”

 1. Marina Says:

  Mooie armband!
  Ik ga vrijdag heel hard aan je denken en voor je duimen hoor! Heel veel sterkte, voorzichtig aan en laat je maar eens lekker verwennen 😉
  Groetjes

 2. De Sierkip Says:

  Jeeh, wat spannend allemaal! Ik ga ook heel hard voor je duimen dat het helemaal goed gaat komen!! Prachtige kralen en armband heb je gemaakt!
  Ik zou zeggen: brei nog een sok en doe het rustig aan! Veel sterkte!!

  Groetjes, Simone

 3. Patricia Says:

  Veel sterkte vrijdag!

 4. gertie Says:

  Heel veel sterkte komende vrijdag en ook ik zal voor je duimen!

  Groetjes Gertie

 5. Jorna Says:

  Spannend! Ik hoop dat alles goed gaat komen
  en succes dus vrijdag!!

  Groetjes,
  Jorna

 6. Carolien Says:

  Leuk je armbandje! Logisch dat hij in jouwe collectie verdwijnt :)
  Veel sterkte morgen, ook hier draaien de duimen!

  Veel liefs, Carolien

 7. Marije Says:

  Hoi Dorith

  Het blijft watertanden als ik al je mooie nieuwe dingen bekijk :-)

  Sterkte morgen, hopelijk kan je je zenuwen de baas dan.

  Groetjes,
  Marije

 8. Anoeska Says:

  Hoi Dorith,
  Wat een mooie kralen weer! Enne… hoe is het nu met je?
  Hoop dat alles goed gegaan is!
  Groetjes, Anoeska