Round and round

Voor mijn operatie heb ik deze onderzetters gehaakt. Ze zijn zó leuk! Iedere kleurencombinatie maakt het een heel ander ding, echt fascinerend. Het lijkt wel of de cirkel kleiner lijkt bij een donkere buitenrand. Ik blijf er naar kijken, haha.
En als verrassing kreeg ik van mijn tante 3 nieuwe kleuren katoen dus heb ik vrijdag en zaterdag de kleinere onderzetters gehaakt om cadeau te doen. Als ze nu maar niet op mijn blog kijkt…ssttt
Voelt goed om weer wat te prutsen trouwens, al gaat het natuurlijk nog lang niet snel genoeg. Mijn ogen zijn heel snel moe, en een handige bijkomstigheid is dat mijn rechteroog dan vanzelf dicht valt. :) (omdat ‘ie nog zo dik is)

Wat vinden jullie ervan? Zijn er nog meer haakliefhebbers hier? Als er behoefte aan is kan ik wel proberen om er een tutorial van te schrijven…nou? Laat het me maar weten!

rounds-314

Enne…o ja nog iets. Van mijn collega kreeg ik een zwart mandje gevuld met enorm veel leuke, lekkere en lieve cadeautjes. Die lekkere zijn al op natuurlijk en de leuke en lieve hebben een plekje gekregen. Maar het mandje vond ik wel een beetje somber en donker. In plaats van de zwarte binnenhoes heb ik er nu een vrolijke rood met witte in gemaakt! En dat was een eitje om te doen en ik ben er zooooo blij mee! Kunnen mooi mijn katoenbolletjes erin!

mandje-314

Voor de glasliefhebbers…..geduld nog hoor…ik wil (en kan denk ik) nog niet achter mijn brander. Eerst weer he-le-maal tip top voelen… :)

5 Responses to “Round and round”

 1. Marina Says:

  Ik ben niet zo’n haakfan, maar het is wel heel vrolijk wat je maakt. Fijn dat het goed gaat met je oog. Voorzichtig aan, niets forceren hoor.
  Sterkte en beterschap.
  Groetjes, Marina

 2. Carolien Says:

  Nou door jou ben ik ook besmet met het haakvirus hoor! Ik heb een leuk boek gevonden nog, misschien ook wat voor jou: Beyond the square, Crochet Motifs: 144 Circles, Hexagons, Triangles, Squares, and Other Unexpected Shapes
  Gewoon te koop via bol.com.
  Heel veel leuke motieven, rond, vierkant, driehoekjes… Echt heel leuk allemaal.
  Een tutorial is voor mij niet nodig, ik snap je patroontje al door het te zien. Maar het is misschien wel gewoon leuk om te maken, zodat je leuk bezig bent tijdens het herstel van je operatie.

  Veel liefs, Carolien

 3. Arianne Says:

  Het ziet er errug leuk uit allemaal! Zelf zou ik dat ook wel willen, maar weet niet hoe te beginnen!
  Voor jou is het nu een mooie bezigheid en hopelijk kun je zo weer achter je brander.
  Wens je veel sterkte en beterschap!

  Groetjes Arianne

 4. Arina Says:

  I wish you a good recovery .
  Groetjes from the Great White North

 5. De Sierkip Says:

  Ik vind ze helemaal leuk en vind een tut wel handig, maar doe dat maar rustig aan. Met het hertel van je oog is het allemaal al vermoeiend genoeg.
  Die hoes voor de mand is ook heel leuk, wordt een beetje hebberig bij de aanblik van al die bollen 😉