En de winnaar is..

Carolien!

winnaar-5jaar

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de jubileum oorbellen!
Iedereen wordt weer bedankt voor het meedoen. Leuk om alle reacties te lezen. En deze keer ook 3 internationale bezoekers erbij! :)
Carolien, mail je me je adresgegevens? Dan stuur ik de oorbellen naar je toe!

4 Responses to “En de winnaar is..”

 1. Arina Says:

  Carolien ;Gefeliciteerd met het winnen van deze leuke kralen.Ze zijn een mooie kleur.

  Congrats ladie with the win from these Nice ear-ring’s..

  I found them to be a lovely colour.

 2. Jorna Says:

  Carolien, van harte gefeliciteerd!!!!

 3. Carolien Says:

  Ow wat gaaf! Een extra kadootje op mijn trouwdag 😀
  Dankjewel Dorith! Mailtje komt eraan!

 4. Carolien Says:

  Ik heb de oorbellen goed ontvangen hoor! Ze zijn echt supercute. Helaas ben ik ze ook al weer kwijt, mijn moeder heeft ze gekaapt. Roze is helemaal haar kleur namelijk :) Er zijn dus nu 2 mensen gelukkig.

  Ze heeft me gisteravond nog even geleerd hoe ik nou sokken moet breien, ik kon dat toch echt niet uitstaan dat zij vond dat ik niet kon breien. Nu weet ik hoe het moet en waar ik het verkeerd deed. Dus wie weet komt er van mij ook ooit een paar sokken klaar 😉

  Nogmaals bedankt voor de oorbellen!
  Groetjes, Carolien