Woehoeee

Vandaag is een dag die gevierd moet worden!! Ik mag weer SPORTEN!!! En ik ben genezen verklaard!!! Yeah!
Vandaag had ik een afspraak in het ziekenhuis voor de laatste controle van mijn voet. Op enige verkalking na bij het litteken(inwendig) is alles prima! De arts zei al dat je dat ook weg kon halen, dan moet het voor de derde keer open! :( Nou laat maar, ik heb er ook weer niet zo’n last van!
Maar dat betekent dus dat ik ook weer hoge hakken aan mag en gewoon weer mag sporten, hardlopen rennen springen!!! Joepiee!!
Ben ik bijna een jaar(11 augustus) zoet mee geweest!
Wat niet leuk is is dat dit een vervangend arts is, mijn ‘eigen’ arts is heel erg ziek en komt niet meer terug. Dat is echt onwerkelijk. Het is terminaal. Dan moet je voor je laatste controle en dan is dat bij een vreemde. En je hebt die ander eigenlijk nooit kunnen bedanken. Ik heb hem een kaart gestuurd en hij was (is) echt mijn superdokter.;-)

Comments are closed.