Eindejaarsknaller 2010

Nog 2 dagen en we blazen het jaar 2010 weer uit!
Persoonlijk heb ik wel zin in een nieuw jaar…altijd benieuwd wat datΒ  gaat brengen. Goede voornemens, daar doe ik eigenlijk niet echt aan. Die zijn er dan toch ook maar weer om je er vooral NIET aan te houden! :)
En jullie? Hebben jullie wel goede voornemens? Of zien we het allemaal wel?

In ieder geval…het is weer tijd voor de eindejaarsknaller van 2010! Deze keer kun je een kraal winnen uit mijn recente bloemenserie! Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel…wil je onderstaande kraal winnen, dan laat je een berichtje achter bij deze post. Ik vind het leuk om je (eventuele) goede voornemens te lezen, maar ik vind het ook leuk om gewoon te lezen waarom je meedoet.
Dat kan tot 31 december 2010 middernacht! Dan laat ik jullie nog even in spanning en zal ik in het weekend van 1 en 2 januari 2011 de winnaar op mijn weblog bekend maken! Leuk idee?? Meedoen dus!

eindejaarsknaller-2010

Β 

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en veel plezier en creativiteit in 2011!

13 Responses to “Eindejaarsknaller 2010”

 1. Ageeth Says:

  Ik wens mezelf veel meer glimlachen en geduld.
  Jou creaties en wat je meemaakt maken me in ieder geval aan het glimlachen.

 2. Marije Says:

  Neeeee hoor Dorith,
  goede voornemens maak ik allang niet meer,
  dus aan die voorbeelden kan ik je niet meer helpen πŸ˜‰

  En waarom ik dan meedoe dit keer ??

  Tja, ik blijf verslingerd aan je kralen (je ziet, ik heb er een andere term voor gevonden, haha) en een heeeeel klein ietsiepietsie jaloers op je dat jij al zo ver bent hiermee en ik nog lang niet.

  Tot die tijd is het watertandend naar je kralen kijken,
  en ze dan maar kopen bij je ipv zelf gaan zitten knoeien.

  Een gezellige jaarwisseling en een beregoed 2011.

  Liefs, Marije

 3. Marina Says:

  Wat een prachtige kraal weer en wat een zonnige kleuren. Het is toch steeds zo mooi wat je maakt en ik ben heel blij dat ik jouw site heb ontdekt!
  Goede voornemens, ach…eigenlijk niet want op 3 januari eet ik toch weer een stukje chocolade :-) Ik moet wel gaan leren meer tijd voor mezelf te nemen, iets wat ik dringend nodig heb wil ik niet zo opgebrand zijn als dat ik nu ben.
  Jou wens ik in ieder geval een heel supergoed 2011! Een goede gezondheid, ook voor je allerliefsten natuurlijk, en heel veel mooie creatieve momenten!
  Gezellige jaarwisseling en tot volgend jaar!

 4. Nathalie Says:

  Mijn goede voornemens dit jaar?

  Wij zijn zwanger van een tweeling. Kan ieder moment geboren worden, onze eerste twee spruitjes en we zijn in de wolken. Onze voornemens zijn dan ook om een prachtige mama en papa voor hen te zijn. Hen in een liefdevol warm nestje te laten opgroeien.

  Ik wens jou natuurlijk ook een heel mooi en gelukkig en gezond 2011!

  Lieve Eindejaarsgroetjes!

  Nathalie

 5. Ukkie Says:

  een paar jaar geleden was mijn voornemen om geen goede voornemens meer te maken, daar houd ik me nog steeds aan.

  Het beste voor het komende jaar!

 6. Mylou Says:

  Mijn goede voornemen is heel cliche om meer te bewegen en minder te snoepen. Vaker sleeΓ«n dus!
  Verder heb ik voor op mijn werk geen goede voornemens, want daar is het altijd gezellig πŸ˜€

 7. Sandra Says:

  Oeh mooie kraal! Mijn voornemen weet ik meteen wel….proberen wat meer rust/tijd voor mezelf te nemen en wat minder te werken. Je moet straks maar even naar http://www.kralen.com kijken πŸ˜‰ πŸ˜‰ bv pagina over weblog van de maand πŸ˜‰ πŸ˜‰

 8. Wilma Dame Says:

  Goede voornemens moet je niet maken hoor, gewoon lekker relaxed leven en je niet frustreren over iets wat je zelf niet kan veranderen.
  Ik zag laatste een mooie quote: “Iedereen kan iets, niemand kan alles………………..” en daar houden we het maar bij.
  En je kraal is geweldig, ik zie hem zo al een een leren koordje om MIJN nek hangen, hhh.
  Fijne jaarwisseling en ik ga je kralen zeker in de gaten houden, zo mooi!

 9. marina maessen Says:

  Net zoals jij ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs. Jouw kraal doet me denken aan de kinderen,waarmee ik mag werken!Ook zij kleuren mijn dag.
  Ik wens je een gezond jaar toe met heel veel creativiteit, waarvan ik mee hoop te genieten!

 10. justthuja Says:

  Hoi Dorith,
  Ik heb net via een Link je blog ontdekt en meid, wat ben ik onder de indruk. Vooral van je glaskralen; wat een pracht en wat vrolijkmakend!
  Daarom is mijn goede voornemen om na de jaarwisseling eens uitgebreid al je creativiteit goed te bekijken en je blog te volgen. Je stimuleert me ontzettend om weer lekker aan de gang te gaan en baal er nu al van dat ik voor vanavond heb afgesproken want mijn vingers jeuken om lekker te gaan hobby-en.
  Glaskralen maken is natuurlijk een vak appart maar is het erg moeilijk om mee te starten?

  Voor jou en iedere creativeling hier een rustige jaarwisseling gewenst en een goed begin van het nieuwe jaar met een goed gezondheid en dromen die werkelijkheid mogen worden en natuurlijk veel ontspannen momenten tijdens het uitoefenen van je hobby(‘s).

  Hartelijke groet allemaal, Thuja

 11. De Sierkip Says:

  Ik ben natuurlijk te laat voor de verloting. Maar laat toch even een berichtje achter: misschien weet je het al, maar Kralorium is weblog van de maand bij Kralen.com! Gefeliciteerd!!! Dat is nog eens goed het nieuwe jaar beginnen!
  En wat betreft goede voornemens, die zijn idd vaak om je niet aan te houden en waarom zou je het per 1 januari doen, als je echt iets wilt, moet je het gewoon gelijk doen, dan heeft het ook de meeste kans van slagen.
  Gelukkig nieuwjaar!!

  Groetjes, Simone

 12. Saskia Says:

  Via de nieuwsbrief op je blog gekomen.
  Wat maak je prachtige dingen, ik zal ook volger worden!
  Groetjes Saskia

 13. marloes Says:

  Wat een mooie kraal heb je gemaakt zeg! Leuke zomerse kleuren! Ik las op kralen.com dat je de weblog van de maand bent. Wat leuk zeg, zal je zeker wat meer kijkers op leveren bij je winkel en op je weblog!